in ,

Ritka nagy szarban van Hadházy Ákos – Hiába tagadják: Hadházy Ákos saját otthonába érkezhetnek a nemzeti konzultációs ívek – Videó

Hadházy Ákos saját otthonába érkezhetnek a nemzeti konzultációs ívek, hiszen alapítványát családi házába jegyeztette be.

Hadházy Ákos saját otthonába érkezhetnek a nemzeti konzultációs ívek, hiszen alapítványát családi házába jegyeztette be. Ezt derítette ki Híradónk. Stábunk ma felkereste az alapítvány hivatalos címét, ahol Hadházy Ákosék éppen születésnapot ünnepeltek. A megadott postafiók pedig egy balliberális újságíróhoz és férjéhez köthető.

A balliberális média napok óta tagadja az összefonódást Hadházy Ákos és egy magát függetlennek nevező újságíró között. Elmagyarázzuk, hogy találtunk kapcsolatot: ha a Magyar Posta nyilvános postafiók-keresőjébe beírjuk azt a számot, ahová a politikus a nemzeti konzultációs íveket várja, a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány nevét adja ki, és egy hozzá tartozó címet házszámmal és egy lakás címével együtt. Ez a Lövölde tér 2/A földszint 2. Így jutottunk el az épületig, amelyben a szintén nyilvános cégadatok szerint, feltűnt a 24. hu újságírója, Kovács-Angel Marianna és férje Kovács Áron, akiről kiderült, hogy Hadházy alapítványának kurátora.

Kovács Áron azt állítja, hogy otthonában zavarta meg stábunk, pedig a kurátor maga adta meg vállalkozása címét a postán, saját lakását így politikai és gazdasági célokra használja. A nemzeti adatvédelmi hatóság elnöke, Péterfalvi Attila a Média1-nek erről azt nyilatkozta:

ha valakinek a lakcímén vállalkozás van bejegyezve, akkor az ingatlanról akár drónfelvétel is készíthető.

Hadházy Ákos alapítványának hivatalos bírósági adatlapja szerint a bejegyzett cím szekszárdi.

Híradónk az alapítvány székhelyét kereste fel, ott azonban Hadházy Ákost találtuk, kiderült ugyanis, hogy az alapítvány székhelyének saját családi otthonának címét adta meg.

Hadházy nem kívánt nyilatkozni, azonban telefonnal – kérésünk ellenére – rögzítette a rövid beszélgetést, amelyet később közösségi oldalán is megosztott.

A látottak alapján arra is választ vártunk volna, hogy miért saját otthonában gyűjti a konzultációs íveket. A Nemzeti Adatvédelmi Hatóság elnöke szerint

felveti a személyes adattal való visszaélés gyanúját, ha az alapítvány nem tesz közzé tájékoztatót arról, hogy mi lesz a hozzájuk érkező íveken szereplő adatokkal.

Péterfalvi Attila azt is hozzátette: több beadvány is érkezett már a hatósághoz a Hadházy Ákos akciójával kapcsolatban. Egy másik ügyben már megbüntették a politikust, mert nem kezelte megfelelően az összegyűjtött adatokat, emiatt a hatóság 1 millió forintra büntette.

HírTV

 

Oszd meg másokkal is!

Az ellenzék pofázik, a kormány cselekszik! – Akcióban Révész Máriusz – Megújult a Nyárligetet Pomoggyal összekötő kerékpárút. Videó

Na kérem, ez a különbség az ellenzék és a kormány programja között! Lista!