in ,

Na kérem, ez a különbség az ellenzék és a kormány programja között! Lista!

Minden oldalnak megvan a maga programja.

A nemzeti oldal a magyar emberek, családok, Magyarország, a nemzetünk, az örökségünk, a kultúránk, a munkahelyeink, a fejlesztéseink védelmében lép fel, az ellenzék pedig mindent akadályoz, mindent gáncsol, lejáratja az országot, gyűlöletet kelt, hazugságokat terjeszt, majd elhiszi a saját hazugságait, és erre alapozva téves következtetéseket vonnak le. Teljesen nyilvánvaló, szemmel látható dolgokat képesek letagadni!

 

A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „Programok MAGYARORSZÁG KORMÁNYA LMP dk EGYÜTT M Modern Városok Program Magyar Program Magyar Kisváros Program Otthonteremtési Program Otthon Melege Program Egészséges Budapest Program Turisztikai Fejlesztési Program Humán Reprodukciós Program Bölcsődei Fejlesztési Program Nemzeti Iskolafelújítási Program Közlekedésfejlesztési Program Széchenyi Munkahelyvédelmi Program Digitális Jólét Nemzeti Nemzeti Exportvédelmi Program Településfásítási Program Hauszmann Steindl Program Nemzeti Kastélyprogram Nemzeti Várprogram facebook.com/szamokadatok programjuk gyűlöletkeltés, társadalmi rétegek egymás ellen uszítása, belföldi külföldi lejáratókampány, ejlesztések akadályozása, akadály munkahelyek veszélyeztetése, érdekek feladása. Nekik hatalom feladatot jelent, lehetőséget. minden mondanivalójuk: szamokadatok.hu SzámokAdatok”

A képen felsoroltunk néhány programot, melyek mögött ezermilliárdos nagyságrendű fejlesztések állnak. Városaink, falvaink szebbek, modernebbek és biztonságosabbak lesznek, minden fiatal pár lehetőséget kap arra, hogy saját otthona lehessen, otthonaink energiatakarékosan működjenek, egészségügyi intézményeink a mai kor elvárásainak megfelelő állapotba kerüljenek, fejlődjön a turizmusunk, a középületeink, az oktatási intézményeink, az infrastruktúránk. Városaink és falvaink legyenek zöldebbek, műemlék épületeinket megőrizzük az utókor számára, legyen mindenkinek munkahelye, és tisztességes fizetése.

Minden a családokról, hazánkról, nemzetünkről, keresztény kultúránkról szól. Mi ezért támogatjuk Magyarország Kormányat, mert azt látjuk, hogy amit ők tesznek már 10 éve, az jó nekünk, jó a családunknak, jó a lakókörnyezetünknek és jó a gyermekeinknek is.

 

(Számok – a baloldali álhírek ellenszere)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Ritka nagy szarban van Hadházy Ákos – Hiába tagadják: Hadházy Ákos saját otthonába érkezhetnek a nemzeti konzultációs ívek – Videó

Budapest új neve Büdipest!