in ,

Rendkívüli mindenszo.hu elemzés: a nagyköveti balhét „valakik” azért rendelték meg, hogy a kormányt a jobboldali holdudvarral összeugrasszák – Ismerős módszerek valahonnan

Kiket is támadott a nagyköveti videó?

Gyorselemzésünk következik

 

Kiket is támadott a nagyköveti videó?

Nézzük sorra:

  • a jobboldali sajtó munkatársait
  • a jobboldali, vagy a nemzeti oldalhoz köthető elemző központokat, szervezeteket

 

Mi volt tehát a nagyköveti videó célja? 

Összeugrasztani egy szövetséges kormányt egy nagyhatalommal úgy, hogy közben a saját hátországával is vitába keveredjen a magyar kormány: legyen ellentmondás a kormányzati reakció (nem reagálnak, az is reakció, hiszen ez egy provokáció), és a nemzeti sajtó reakciói között, tehát a kettő legyen ellentétes egymással: természetes, hogy a Nézőpont Intézet a nagykövetség provokációjára reagál, természetes, hogy az érintett főszerkesztő, Bencsik András is reagál. Kész a vita, máris össze van ugrasztva a kormány a hátországával (elemző intézetek, sajtó).

 

Kik alkalmaznak ilyen módszereket?

Ilyen módszereket bizonyos hárombetűs szolgálatok, nem magyarországi szervek alkalmaznak. Magasabb, nagyobb szinteken pl. így szítanak országokon belül feszültségeket, így szítanak forradalmakat, vagy bizonyos terrorcselekményekkel pl. így ugrasztanak össze két országot egymással. Erre hozunk pár példát is.

 

Majdan forradalom

Állítólag egy mesterlövész is ott volt az ukrán forradalom idején, aki egy épületből állítólag lövöldözött mindkét félre, számos halott lett az eredmény, a felhergelt oldalak pedig kirobbantották a forradalmat. Az illető mesterlövész állítólag nem volt ukrán és orosz sem, állampolgárságát most nem írnánk le, mindenki tudja talán, vagy sejti. Tehát a módszer nagyban ugyanaz, két félt összeugrasztani, mint nálunk a nagyköveti videóval tettek.

 

Háború tőlünk keleten

A két fél és Európa viszonylagosan elviselhető viszonyban állt egymással, egészen pontosan három félről van szó. Tengerentúlon ezt nem nézték jó szemmel, az oroszokat pedig le kell választani Európáról, bizonyos energetikai érdekek okán. Tehát a felek provokálása, összeugrasztása sikerült, a háború kirobbant. A módszer ismét ugyanaz. Ismerős, ugye?

 

Ezer és ezer ilyen példa van még, amikor a háttérből valakik, piszkos módszerekkel országon belül, vagy országok között feszültséget szítanak, provokálnak, és a hasznot a piszkos módszerek bevetői mögött álló nagyhatalmi érdekek és kormányok lefölözik.

 

Így működik ez, csak észre kell vennünk, és minden ehhez hasonló provokációt vissza kell azonnal utasítanunk.

 

Nehéz idők jönnek (vannak).

 

 

mindenszo.hu

  

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Fricz Tamás: huszonharmadikán az ’56-os forradalom ünneplésén túl egy véres rendőri fellépés 16. évfordulója is lesz

Rágcsáló bácsi: könyörtelenül lehullt a lepel Göncz Árpi bácsiról