in ,

Rajta röhög mindenki – Újabb helyesírás „bajnok” a baloldalon – Jámbor megpróbált odamondani Orbánnak – mutatjuk, hogy sikerült

Formabontó helyesírás és matematika a ferencvárosi képviselőjelölt kommentjében.

Csütörtök reggel nem várt helyről, az egyesült ellenzék ferencvárosi képviselőjelöltjétől kapott kritikát Orbán Viktor. Jámbor András, a Mérce egykori főszerkesztője több pontban is problémásnak találja Orbán bejelentését arról, hogy a tanárok és az óvónők tízszázalékos béremelést kapnak.

Jámbor szerint ez a béremelési „mindkétt” szakszervezet szerint „vérlázitó”. A képviselőjelölt szerint Orbánnak inkább le kéne ülnie az érdekképviseletekkel és „meghalgatnia” a dolgozók panaszait – már ha lenne „vér a pucájában”.

A korábban Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes munkatársaként tevékenykedő Jámbor szerint a szakmai pótlék tízszázalékos emelése egyrészt „nem béremelés”, másrészt pedig a kezdő tanároknál még a garantált bérminimumot sem éri el ez az emelés. Jámbor, aki a betűvetés mellett úgy tűnik, hogy a számolással is hadilábon áll, ez után egyből a negyedik pontra tér, ami szerint a kormány még semmit sem mondott arról, hogy 2023-ra mit tervez, ötödrészt pedig az is zavarja az egykori újságírót, hogy a tízszázalékos emelésnek szerinte kevés érezhető hatása lesz a jelenlegi infláció mellett.

Az oktatás fontosabb annál, mint hogy Facebook képeken hazudjunk róla!” – szúrja még oda a miniszterelnöknek Jámbor András.

 

 

 


 

Mindenszo.hu kommentár: ahogy a helyesírásról egy régi mondás tartja: „hülye tanarak.”

 

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Besz@rás: olasz befektetői köröknek is felajánlhatták a Városházát

Hahó, főpolgármester! Nem az a lényeg, hogy le vagytok-e hallgatva, hanem az, hogy loptok, csaltok, hazudtok, korruptak vagytok!