in , ,

Hahó, főpolgármester! Nem az a lényeg, hogy le vagytok-e hallgatva, hanem az, hogy loptok, csaltok, hazudtok, korruptak vagytok!

Ennyi

Hahó, Főpolgi!

 

Most ki vagytok akadva, köztük Te is, mert szabálytalanul közlekedsz a buszsávban a sofőröddel, persze azt állítod, Te ott sem voltál (éber állapotban legalábbis nem), csak a sofőröd..aha, hova ment egyedül a sofőröd a kocsival? Ne vicceljünk.

Aztán ott van ez a Városháza gate. Egyre durvább videók kerülnek napvilágra, a korrupció, és a brutális visszaosztások gyanúja merül fel ebben a nagyon büdös botrányban, a hatóságok már NYOMOZNAK, tehát valami kis disznóság mégiscsak történhetett…és Neked az a bajod, hogy állítólag ti le vagytok hallgatva? Viccelsz? Ha valaki korrupciót, bűncselekményt derít fel, azt meg kell tapsolni, nem, Gergőke? Hm? Mit gondolsz erről?

Ha pedig nem tudod a dolgokat kézben tartani, és nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb, akkor viszont takarodj el végre Budapest éléről, és írjunk ki új választásokat Budapesten!

Mit szólsz, Gergő?

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Rajta röhög mindenki – Újabb helyesírás „bajnok” a baloldalon – Jámbor megpróbált odamondani Orbánnak – mutatjuk, hogy sikerült

Bige szorítóban van – Az Agrárminisztérium számszerűsíti, hogy mennyi pénzzel károsította meg Bige László a magyar gazdákat