in

Puzsér: Addig nem lesz kormányváltás, míg Gyurcsánynak és az MSZP-nek el nem folyik a vére

:D

Az ellenzék különösen a hódmezővásárhelyi szavazás után „belehiszterizálta magát” abba a véleménybuborékba, hogy itt kormányváltás lesz, holott ennek az ellenzék részéről semmilyen feltétele nem volt adott – erről beszélt Puzsér Róbert az Apu azért iszik, mert te sírsz című beszélgetés-sorozat legutóbbi adásában.  

 

Mint hozzátette, szerinte azért állt elő ez a helyzet, mert „Gyurcsánynak meg az MSZP-nek még nem folyt el a vére”. Puzsér Gyurcsány Ferenccel kapcsolatban úgy fogalmazott, “ezzel a vérszívó, szemkilövető, választást elcsaló, költségvetést hamisító gazemberrel szemben olyan fényesen állja ki a kormány az összevetést, mint a Nap a Holddal”.

A beszélgetésen elhangzott, miközben az ellenzék össze-vissza hazudott a migrációval és Európa iszlamizációjával kapcsolatban, még a baloldali választók számára is egyértelmű volt, hogy ez valóban nagyon fontos probléma, és a Fidesz joggal és sikerrel alkalmazta ezt kampánya során. 

Apu azért iszik, mert te sírsz! című beszélgetés-sorozat legújabb alkalmával Puzsér Róbert és Farkas Attila Márton a választások eredményét értékelte. Puzsér Róbert arról beszélt, alapvetően két érv állt szemben egymással, a kormány által hangsúlyozott migráció megállításának problémájával az ellenzék a jobboldali politikusok gazdagodását állította szembe. Puzsér szerint a szavazók valóban komolyan gondolják, hogy Orbán Viktor megállítja a migrációt, miközben azt senki nem hitte el, hogy „Karácsony Gergely, vagy a Gyurcsány nem fog lopni”.

Baló a baloldali retorika orvosi lova migránskérdésben

Puzsér Róbert arról is beszélt, a migráció egész Európában kulcskérdés, és mindenhol a választások fő témája volt, ezért egyértelmű volt, hogy Orbán erre fűzte fel a kampányát. Ehhez képest a publicista felidézte, Baló György korábbi műsorában a Századvéges vendégét úgy javította ki, hogy a bevándorlás problémáját nem szabad migrációnak nevezni, hanem menekültválságnak. Puzsér szerint Baló György ezzel a kiigazításával saját példáján keresztül magyarázta meg, hogy miért aratott ekkora győzelmet a Fidesz. Mint fogalmazott

erre a retorikára, erre a hazugságra mondott nemet Magyarország.

Az egykori Magyar Nemzet publicistája kifejtette, amikor a baloldal ráébredt, hogy a Willkommennskultur leszerepelt, már hiába próbálta kétségbeesetten bizonygatni, hogy nem bontanák le a kerítést, a választók már nem hitték el, hiszen mindenki emlékezett arra, hogy korábban hogyan „wilkommeneztek”. Szerinte miközben Orbán következetesen képviselte az álláspontját, az ellenzék össze-vissza hazudott a migráció és az iszlamizáció kérdésében.

A baloldal hazugságai ellenére valóban migránsokat telepítene hazánkba az EU

Puzsér Róbert hangsúlyozta, igenis valós probléma, hogy az EU migránskvótát akar Magyarországra kényszeríteni. Ténykérdésnek nevezte, hogy Angela Merkel egy uniós tagállam vezetőjeként korábban „willkommen”-t mondott a bevándorlók, majd miután a migránsok megérkeztek már uniós hatáskörben akarja őket szétosztani a tagállamok között. A publicista szerint ebben Orbán Viktornak tökéletesen igaza van, logikusan építette erre a kampányát. Hozzátette, ha a csapból is a „migránsozás” folyik, akkor erre az ellenzéki pártoknak reagálniuk kellett volna, de a baloldalnak nemhogy saját szavazóiknak, de a fideszes választóknak sem volt ezzel kapcsolatban semmilyen üzenete, szerinte még a néppártosodó Jobbiknak sem. A politikusok gazdagodásának érve eltörpül Európa iszlamizációja, a bevándorlás és a Közel-kelet, valamint Afrika sokszoros túlnépesedésének valósága mellett, és ezt még az ellenzéki szavazók is pontosan így látják.

Gyurcsány egy vértücsök

Farkas Attila Márton a beszélgetésben megjegyzete, vidéki ismerősei azzal érveltek a Fidesz melletti szavazás kapcsán, hogy vidéken „azóta van valami, amióta a Fidesz van. Lehet, hogy háromszoros pénzből, meg a „haverok” közreműködésével, de korábban ugyanúgy háromszoros pénzből és haverok közbeiktatásával nem volt semmi. Szerinte ezt még korábban MSZP-törzsszavazók is így látják. Puzsér ezzel kapcsolatban hozzátette, az ellenzék különösen a hódmezővásárhelyi szavazás után „belehiszterizálta magát” abba a véleménybuborékba, hogy itt kormányváltás lesz, holott ennek az ellenzék részéről semmilyen feltételen nem adott. Mint hozzátette, szerinte azért állt elő ez a helyzet, mert „Gyurcsánynak meg az MSZP-nek még nem folyt el a vére”. Farkas Attila Márton a kommunista utódpárti baloldal rendkívül lassú sorvadását az ókori görög mitológiai alak Tithónosz példáján keresztül érzékeltette, aki az örök élet mellé elfelejtett fiatalságot kérni, végtelen ideig öregszik. A néphagyomány szerint belőle lettek a tücskök a kinézetük miatt. Puzsér erre reagálva elmondta, amíg ekkora mennyiségű „tücsök” van, és Gyurcsány Ferencet lehet mutogatni, hogy „jön és lezabálja a termést”, addig Orbán marad Magyarország miniszterelnöke.

Ezzel a vérszívó, szemkilövető, választást elcsaló, költségvetést hamisító gazemberrel szemben olyan fényesen állja ki a kormány az összevetést, mint a Nap a Holddal

-fogalmazott.

Karácsony lemondás helyett dolgozni akar

Puzsér Róbert arról is beszélt, Orbán három egymást követő választáson nyert kétharmadot, Karácsony Gergely erre csak annyit reagált, hogy nincs az az ütés amiből ne tudna a baloldal felállni, szerinte még sokkal többet kell dolgozni. Puzsér szerint Karácsony ahelyett, hogy lemondott volna, inkább azt a téves következtetést vonta le, hogy tökéletesen alkalmas az ország vezetésére, és a „posztkomcsi káderekkel” és Gyurcsánnyal kötött szövetsége kiállta a próbát, és annyi volt a probléma, hogy „nem dolgoztak eleget”. A publicista szerint, ha kicsit többet dolgoztak volna, sokkal biztosabb kétharmada lenne a Fidesznek.

A teljes beszélgetés meghallgatható itt.

Forrás: youtube.com; fotó: Horváth Péter Gyula/PS

(forrás:pestisracok.hu)

Gulyás Márton behívta a Soros-rohamosztagot: Törni-zúzni akarnak Pesten! Ők gyújtották fel Hamburgot

Agyhalál – A magyar nép genetikusan alattvaló, ostoba és talán gyáva is – jelent meg a Népszavában