in ,

Putyin kiosztott a libernyákoknak egy-két sallert és kokit – Navalnij a CIA embere

Ne legyünk naivak: Navalnijt Putyin nem mérgeztette meg, sem senki más. Azt a bizonyos mérget nem lehet túlélni. Ha Putyin valakit meg akar mérgezni, akkor alapos.

Egészen különös, hogy Trump, Hálózat általi kiiktatása után, rögtön megindultak Putyin irányába Nagy Tesóék: ezeknek tényleg mindenhol kell a politikai hatalom is. Erről itt írtunk:

Trumpot már kilőtte a Nemzetközi Hálózat, most Putyinon a sor – Navalnijból farag hőst a Big Tech, a ruszki fiatalok meg bekajálják

Tehát Navalnijt ugyanaz a Hálózat építette fel nyugaton (talán már a CIA ki is képezte megfelelően), amelyik Trump ellen bevetette a csalást a választásokon és amelyik letiltatta őt minden közösségi médiáról.

Az ilyen ócska akciókat (aki kicsit gondolkodik, látja, hogy mesterségesen gerjesztett helyzetekről van szó), amik ugyan professzionálisan vannak felépítve, a közösségi médiák által pedig megtámogatva (Nagy Cégek), véletlenül úgy rendezik az algoritmust, hogy most minden fiatal orosz Youtubeozó Navalnij új, Putyint lejárató videóját lássák. Szemmel láthatóan már az oroszoknál is nagy a nyugati fertőzöttség, a nyugat feltétlen imádata (Marvel filmek, stb.).

Ahogy Trump elbénázta a BLM-mel szembeni fellépést, úgy Putyin azonnal reagált a zavargásokra: fél nap alatt leverte, pofánrúgott pár libernyákot az orosz rendőrség, pár ezer kretén agymosott fertőzöttet bekasztlizott, oszt’ majd hamarosan rend lesz. Persze a zombik, a droidsereg újra támad egy hét múlva (nálunk is mindig hetente volt a hisztéria), de Putyin majd azt is lerendezi.

Putyint meg legkevésbé sem érdekli, hogy mit ugat az az EU (benne a még hülyébb és demagógabb Cseh Katalinnal), amelynek hadserege sincs. Globalogazdi támadásba lendült orosz földön is, a CIA pedig már beküldte az ellenzéki hőst az oroszlán barlangjába: Navalnijt. Kell az orosz nyersanyag, de Putyin nem adja. Navalnij adná.

A Putyin elleni hadjárat természetesen a német-orosz közeledés miatt is erősödik: Globalogazdi nem engedi a közeledést. Nehogy már legyen Sputnik V vakcina a németeknél, vagy nehogy már  kiépüljön az Északi Áramlat 2!  Az Északi Áramlat 2-t Globalogazdi meg akarja állítani: minden áron!

 

Izgalmas események elé nézünk.

 

Navalnijt pedig reméljük Putyin eltakarítja.

 

mindenszo.hu

 

ELINDULTUNK! Elindult Telegram oldalunk is, csatlakozz hozzánk!
https://t.me/s/mindenszo

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Szervilizmus kimaxolva – Donáth Kacsa megoldása a járványra: “Várjuk meg az EU-t!”

Dobrev, durván photoshoppolt plakáttal veri át az embereket