in ,

Pokorni megrendült a nagyapja kapcsán! A kommunisták leszármazottai mikor fognak megrendülni? – Videó

Az ellenzék erre nem képes…

Pokorni Zoltán nemrég egy megemlékezésen megrendülten nyilatkozott nyilas múltú nagyapjáról. Hasonlót már csinált 2002-ben is, akkor az ügynöktéma volt terítéken. Ő akkor is őszintén, és megrendültem tudott reagálni.

Íme a mostani Pokorni videó:

 

Ne felejts!

A nyilasok hetvenöt évvel ezelőtt 328 ártatlan, védtelen embert mészároltak le Budapest tizenkettedik kerületében. Az áldozatok emlékére rendeztek hétfő este megemlékezést a Maros utcai rendelőintézetben, ahol annak idején 84 embert gyilkoltak meg. Tovább: mazsihisz.hu/hirek-a-zsido-vilagbol/megemlekezesek/pokorni-zoltan-elsirta-magat-a-varosmajori-tomeggyilkossagok-helyszinen

Gepostet von MAZSIHISZ-Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége am Dienstag, 14. Januar 2020

 

Most pedig tisztelettel várjuk Gyurcsány, Dobrev, és a többi DK-s, MSZP-s gazember hasonló megbánását! Nem, nem fogjuk ezt látni sosem! Mert azok a gazemberek, és leszármazottaik, amit a múltban tettek, hitből, élvezetből tették, és ha tehetik, ma ugyanezt művelnék. Nézzük csak meg a leszármazott csemeték, újságírók Kun Bélát megszégyenítő gyalázkodásait: Fideszesek bebörtönzése bíróság bevonása nélkül, fideszesek lámpavasra húzása, Orbán Viktor halálát kívánják, különböző változatokban az interneten. Nézzünk, olvassunk el bátran egy Márki-Zay nyilatkozatot, aki naponta lámpavasazik például.

Ahogy Szakács Árpád fogalmazott: “Ezek ugyanazok!”

Példát vehetnének Pokorni Zoltánról velünk élő kommunistáink. De nem fognak. Soha.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Tiltakozás! Ne engedjék ki a Skálás gyilkost!

Apáti Bence – Magyar György börtönbiznisze