in ,

Pilhál Tamás: Karácsony Gergely hadba lépett

Karácsony szájával a háborút kirobbantó ördögi hálózat üzent.

Éppen egy háborúban állunk azzal az országgal, amely beszállítója volt ennek a metrókocsi-beszerzésnek

– tudatta Karácsony Gergely szerda este az ATV-ben. A főpolgármester szövege nem annak valóságtartalma miatt őszödi beszéd értékű – tudniillik dehogy állunk háborúban Oroszországgal, és ha nem megy el az eszünk, soha többé nem is keveredünk ilyesmibe egy atomhatalommal –, hanem mert leleplezi elkövetője és az őt futtatók eszelős szándékait.

Karácsony valójában arról a követelésről adott itt hírt, hogy Magyarországnak haladéktalanul háborúba kell lépnie Oroszország ellen. Mindjárt üzenjünk is hadat, gondolom. Pont úgy, ahogyan az amerikaiak által marionettként rángatott nyugat-európai államok teszik, amelyek fegyverrel, kiképzéssel, hírszerzéssel, célpont-koordinátákkal, zsoldosokkal segítik Ukrajnát, s ezzel tulajdonképpen háborúba léptek.

Karácsony és dollároktól kigömbölyödött haverjai, a Korányik, Tordaik, a magyarországi ügynökbaloldal természetesen személyesen nem óhajt hadiösvényre lépni. Ők nemhogy lövészárkot, de még az Andrássy úti kókadt gazokat sem bírják kiásni. A főpolgármester – saját elmondása szerint – egy polc fölszerelésére is alkalmatlan. Nem mennek ők sehova – minket, magyarokat küldenének a frontra, természetesen. (Ahogyan friss összeállításunkból kiderül: hónapok óta tolják a háborús uszítást, hergelik a magyarokat, fegyverszállítást, az öngyilkos szankciók kiterjesztését, Magyarország gazdaságának tüdőn lövését követelik.)

Szó sem volt nyelvbotlásról, hiszen amikor az ATV műsorvezetője jelezte Karácsonynak, hogy nem állunk háborúban Oroszországgal, a főpolgármester rávágta: „De!”

Az elmúlt négy év tapasztalata, hogy Karácsony tökéletesen alkalmatlan bárminek a vezetésére, leszámítva internetes naplócskáját. Ám mostani szavait véresen komolyan kell venni! Szomszédunkban arat a halál, a Nyugat épp háborús pszichózisba, gazdasági szakadékba löki Európát – ilyenkor minden szónak különös súlya van, főleg, ha egy főpolgármester szájából esik ki.

Amit Karácsony mond, életveszélyes.

Karácsony szájával a háborút kirobbantó ördögi hálózat üzent: akár tetszik, akár nem, háborúznunk kell, különben a Magyarország elleni terrort fokozni fogják. Lám, a nekünk járó pénzeket már elsikkasztották (azt hiszem, sosem fogjuk megkapni), diákjainkat kirekesztenék az Erasmus-programból, az unió soros elnöki tisztétől is megfosztanának minket. Aztán majd jön a többi. Előbb-utóbb a szavazati jogunk kerül terítékre.

Ám tegyenek bármit kedves „szövetségeseink”, zsaroljanak, fenyegessenek bárhogyan: a háborúból ki kell maradnunk!

 

(Pilhál Tamás, magyarnemzet.hu)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Egy megrendítő írás Suhajda Szilárdról – A Teremtő kegye

Hatalmas szerb tömeggyűlésen mondott szerbül beszédet Szijjártó Péter – videó