in ,

Pilhál is nekiment a szemetelő Momentumosoknak!

Borított a Momentum

Nem először igazolódik be a magyar kormányfő előrejelzése, miszerint a politikai jókedvről az ellenzék gondoskodik. Példának okáért az elmúlt vasárnap, amikor a Momentum üdvöskéi voltak ügyeletben. Frenetikus kunsztjuktól még mindig hanyatt fekve hahotázik a publikum.

Történt, hogy a felekezet különítménye, Hajnal Miklós alvezérrel az élen úgy okoskodott, Rogán Antal Fidesz-politikus kertjébe önti az elmúlt hetekben összegyűjtött/összelopkodott, szemeteszsákokba gyömöszölt kormányzati konzultációs íveket. Ám az akció nem sikerült tökéletesre, véletlenül nem Rogán, hanem szomszédjai kertjébe ürítették a zsákokat. Azazhogy igen jól sikerült, mi nagyon jót derültünk… (Sokat merengtem, tudatos-e a párt részéről, hogy rendre ezeket a vicces belpesti ifjakat küldi ki akciózni a terepre? Aztán rájöttem: nyilván nincs választék.)

Momentuméknak persze aligha a mi mulattatásunk a céljuk. Csupán nem jöttek rá, hogy egyedi stílusuk, tenyérbemászó, tápos ábrázatuk garantált röhejt kelt a nagyközönségben. (Aki még nem látott viccesen túlpörgött hülyegyerekeket, keresse vissza az archívumban a párt képernyős fellépéseit.) Amikor például Fekete-Győr elnök úr azt nyilatkozza: „Miniszterelnökként csak akkor fogok találkozni Putyinnal, ha kivonta csapatait Ukrajnából”, máris leteper minket a felhőtlen jókedv. Vagy amikor a nagyfiút alakító Soproni Tamás bemegy trágárkodni a tévéstúdióba, de lepattan a műsorvezetőről… Vagy amikor ez a kis, karon ülő szemeteszsákos Hajnal Miki szózatot intéz a kormányzathoz… Az ember ilyenkor masszírozza a rekeszizmait. Igaz, a tenyere is viszket.

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Benkő Péter: alattomos, sunyi dolog a tűzvonalba küldeni a fiatalokat, akik a felbujtókért állnak ki

Lapítanak – A főváros nem ad információt az idősotthonok egészségügyi létszámáról