in ,

Benkő Péter: alattomos, sunyi dolog a tűzvonalba küldeni a fiatalokat, akik a felbujtókért állnak ki

Gyáva dolognak tartom, hogy a fiatalokat, a gyerekeket tűzvonalba küldik.

Gyáva dolognak tartom, hogy a fiatalokat, a gyerekeket tűzvonalba küldik. Mert becsapják őket  – írta Benkő Péter színművész nyílt levelében. Úgy fogalmazott: a srácok azt hiszik, hogy a saját függetlenségükért állnak ki, az egyetem függetlenségéért, pedig a SZFE soha nem volt független, különösen az utóbbi harminc évben nem.

Nem tudom és nem is akarom magamban tartani, azt, ami felgyülemlett bennem az ügy kapcsán – kezdte nyílt levelét Benkő Péter, a színművész szavai szerint “alattomos, sunyi, jellemtelen, gyáva dolognak tartom, hogy a fiatalokat, a gyerekeket tűzvonalba küldik. Mert becsapják őket.”

 

Hozzátette:

A srácok azt hiszik, hogy a saját függetlenségükért állnak ki, az egyetem függetlenségéért, pedig a SZFE soha nem volt független, különösen az utóbbi harminc évben nem. A fiatalok most a felbujtókért állnak ki.Az internacionalizmusért. Amiről nem tudhatják, hogy mi az. Én sem tudtam fiatalon. Most sem tudom.

Benkő Péter úgy fogalmazott: a srácokkal ezt tenni olyan, mint a felelőtlen kismama, aki maga előtt tolja a gyerekét a babakocsiban, mikor a nagy forgalomban – nem a zebrán – át akar kelni a másik oldalara. Majd megáll a forgalom, a gyereket úgysem ütik el. A színművész azzal zárta a nyílt levelet, hogy megkérje a “szabadon gondolkodókat” arra, hogy ő is elmondhassa gondolatait.

 

Fehér vagyok, hetero és hiszek Istenben. A liberalizmusban nem.  Én most érzem magamat szabadnak.  Free Magyarország!  

-zárta sorait Benkő Péter.

 

 

(pestisracok.hu)

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Budapest nem segít! Kamu Genya szerint 150 milliárd adóssága van Budapestnek, és nincs pénz! Pedig van!

Pilhál is nekiment a szemetelő Momentumosoknak!