in ,

Pilhál Györgynek kellett rendre utasítania a hungarofób Dés Lászlót

Csak fújja a magáét

Kicsit megkésve ugyan, de Dés László, a liberális értelmiség muzikális ikonja is elmondta, mennyire rosszul döntött a magyarság, amikor április harmadikán a moslékszextett helyett a kormánypártokra voksolt. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, szaxofonművész minap a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában Drágabolgár úr mikrofonja előtt leplezte le az Orbán-rendszer csalárd gyakorlatát. Azt, hogy míg a Kádár-korszakban hátulgombolós gyerekként kezelték a választókat, addig a piszok Fidesz komplett hülyének nézi az embereket. És eddig sajnos úgy tűnik, hogy joggal, tette hozzá bánatosan a szaxofonvirtuóz, aki szerint a magyar emberek egyszerűen nem tudnak demokratikusan gondolkodni, pedig épp ideje lenne már változtatni ezen. Őt egyébként személy szerint nem igazán érdekli, hogy milyen struktúrában folytatja munkáját a kormányzat, ennél sokkal fontosabb kérdésnek tartja, hogy végre egyértelművé tegyék: Magyarország melyik irányzathoz akar tartozni „a demokráciákhoz vagy a kipcsakokhoz, a türk tanácshoz és a többi állatsághoz”.

 

Hogy mit szól az „állatsághoz” sorolt türk tanács – pontos nevén Türk Államok Szervezete (Azerbajdzsán, Kazahsztán, Kirgizisztán, Üzbegisztán, Törökország) – a muzsikus-elemző sajátos minősítéséhez, arról egyelőre nem tudunk. Csak reméljük, hogy nem vesznek egy kalap alá bennünket, kétkezi magyarokat a Magyarországon affektáló liberális toleranciabajnokkal, aki tanult zenész létére sem tud ránk hangolódni.

Ha a muzsikus beszólása és a jó modor közötti különbséget szaxofonozni tudnám, én lennék a Dés.

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

Add tovább!

Bohár Dani: itt a nyár, libsi, a Balatont alázd

Itt egy fontos videó – Ez várhat a magyarokra a következő négy évben – Orbán Viktor: az eredményeinket megvédjük, a céljainkat megvalósítjuk!