in ,

Pilhál György nekiment a képen látható „szőrös bölcs”-nek

Nem vicc: Horn hazaárulózik

„Nincs megelégedve az Orbán-kormány munkájával Horn Gábor SZDSZ-alapember. (Ez jó hír, képzeljük el, mi lenne, ha tetszene a hajdani országprivatizáló embernek.) A Republikon Intézet vezetője a Hírklikk érdeklődésére beszélt fejfájásairól.

A legnagyobb baj, magyarázta, hogy Orbán Viktor a polgári világ számára tarthatatlan és kezelhetetlen politikai szereplővé vált, ráadásul ahelyett, hogy szalonképessé próbálna válni, tudatosan tovább rombol mindent. Nemhogy szófogadóan teljesítené a brüsszeli parancsokat (most például engedelmesen átírná a költségvetést, kivezetné a rezsicsökkentést), kimegy a legszélre, abban reménykedve, majd történik valami az EP-választáson, megerősödik az általa vezetettnek gondolt szélsőjobb, visszajön Donald Trump stb. Az is agyrém, amit a külpolitikában művel a kormányzat, magyarázza Horn: »Ma már nincs olyan ‘barátunk’, akivel ne vesztünk volna össze.« (Emberünk sosem ment a szomszédba egy kis ökörségért. Egy ízben kijelentette, a kormányfő kihasználja az itthoni antiszemita érzelmeket: »A zsidó származású ‘spekuláns’ jól megtestesíti, a két világháború között használt nagy kövér zsidó jelképet.« A szellemóriást az sem zavarta, hogy Magyarország remek kapcsolatot ápol Izraellel. Lehet, hogy Benjamin Netanjahu is hadilábon áll a zsidókkal?)

Summa summarum, a szőrös bölcs szerint »az a kormányzás, amely szembemegy a magyar társadalom érdekével, megfosztva azt EU-ezermilliárdoktól, felér a hazaárulással«. Mondja ezt az az ember, aki pártja országlásakor kijelentette: »Fontosabb az, hogy mi lesz az SZDSZ-szel, annál, hogy mi lesz az országgal.«

Kell még valamit mondanom, Ildikó?”

 

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Suhajda ügy – Bognár Zsolt színművész kiosztotta a politikai hullarablókat

Hivatalos: Orbán nem lop. Ebből a listából kiderül, hogy Orbán Viktor mégsem lop – Íme a lista