in ,

Pilhál György Momentumot csicskít – Íme

Fegyőrék előre látták

Ujjong a Momentum-tábor. „Beigazolódott: Magyarország nem tudna 2024-ben olimpiát rendezni” – ezzel a címmel adott ki közleményt a párt, miután Gulyás Gergely miniszter a minapi Kormányinfón bejelentette: visszalépünk a 2024-es női kézilabda-Eb rendezésétől. (Amit annak idején Ausztriával és Svájccal közösen nyertünk el.) „Képzeljük el, milyen helyzetben lenne Magyarország, ha bő egy év múlva olimpiát kellene rendeznie.”

 

„Magyar olimpia?! Ezek egy Svájccal és Ausztriával közös kézilabda EB-t sem tudnak megszervezni” – ezt már Fekete-Győr András petárdaejtő írta. (A minden tisztségéből elzavart szellemóriás, aki 3,39 százalékkal tök utolsó lett az ellenzéki miniszterelnökjelölt-versenyben.)

Gelencsér Ferenc Momentum-elnök – fogóddzunk erősen! – felelősségtudatról és hazaszeretetről szavalt: „Egy csapat egyetemista 2017-ben előrelátóbb volt, mint egy akkor már 27 éve politizáló, háromszoros miniszterelnök.”

(Hogyne. Ők már 2017-ben megsejtették a közelgő világjárványt, az orosz–ukrán háborút, az elmebeteg EU-szankciókat stb.) A szocialista Lendvai Ildikó sem akart lemaradni: „Érdekelne, mikor akarnak köszönetet mondani [mármint a kormány illetékesei – P. Gy.] a budapesti olimpia lehazaárulózott ellenzőinek? A népszavazást kezdeményező Momentumnak, az aláírásokat összegyűjtő ellenzéki pártoknak és civileknek, és nekünk, aláíróknak?” (Kommentelőitől nem idézek.)

Merthogy – ezt vélik most bizonyítottnak –: a Momentumnak igaza volt 2017-ben, amikor megfúrta az olimpiai pályázatot. Büszke a párt, hogy megtorpedózta a budapesti játékokat, s így a rivális franciák nyerhettek.

Istenem, kikkel élünk egy hazában?

 

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

 

 

 

 

[pj-news-ticker]

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Hozzuk a hányózacskót – Öt koszos liberális szidalmazta Orbán Viktort és kormányát a DK-szekta tévéjében – Videó

Összecsap Jászberényben a Fidesz–KDNP és a dollárbaloldal – A képen látható nácit kéne leváltani végre