in ,

Pilhál György írásában döngölte földbe az egyértelműen hazaáruló Momentumos Hajnal Miklóst

Hajnali örömök

 

Ki ne ismerné a Momentum fáradhatatlan terepmunkását, Hajnal Miklóst, aki önelégült vigyorral szokott tudósítani pártjának kétségbeejtő akcióiról? (Különösen a sötétséget tudja jól visszaadni.) Először akkor láttam, amikor pár éve arisztokratikus gőggel bevonult az akkori Echo TV stúdiójába. Már az első percben át akarta venni a műsorvezető szerepét; önálló estjébe kezdett, lehazugozta a csatornát, majd távozott.

 

Más alkalommal az általa vezette rohambrigád az éj leple alatt akarta beönteni a korábban összelopkodott konzultációs íveket Rogán Antal kertjébe, ám tévedésből a szomszéd kertjébe ürítették a batyukat. Rajtuk röhögött a publikum. Néhány éve, amikor a Hír TV egyik műsorában a szellemi sérültek eleganciájával közölte: „Magam is közgazdász vagyok”, hamar kiderült, mindösszesen az érettségiig jutott. Lebukása után mártírt alakított: „Oxfordban tanultam filozófiát, politikát és közgazdaságtant, de a NOlimpia-kampány miatt hazaköltöztem” – írta Facebook-memoárjában. (Mintha az idegenben szolgáló magyar bakát hallanánk, akit megérintett Kossuth Lajos toborzó szózata: hí’ a haza! Karnyújtásnyira a diplomától az ifjú Miklós is otthagyott csapot-papot, s robogott haza… Szem nem maradt szárazon. A röhögéstől.)

 

A Momentum Hajnala minap az ATV műsorában járt. Arról áradozott, hogy pártjának uniós képviselői, Donáth Anna és Cseh Katalin olyan remek dolgokat értek el az elmúlt öt évben az EP-ben, amikről nem is gondoltuk volna, hogy megvalósíthatók. „Az ő érdemük, hogy a jogállamisági eljárások után az uniós pénzeket is megvonták Magyarországtól.”

Júniusban választunk.

 

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

 

 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Tolvaj banda – Soha ennyi nyomozás nem volt még fővárosi ügyek miatt, mint Kamu Geri főpolgármestersége alatt

Nem stadion – Új mentőállomás – Szerdán adták át az Országos Mentőszolgálat Kőszeg Mentőállomását