in ,

Pilhál György az ellenzékről – ORVOSI ESETEK

Még mindig elképesztő a zavarodottság az áprilisi választáson padlót fogott ellenzék térfelén.

ORVOSI ESETEK

Még mindig elképesztő a zavarodottság az áprilisi választáson padlót fogott ellenzék térfelén. Ez legjobban a különféle sajtónyilatkozatokban érhető tetten. Tallózzunk a lázlapok között!

Legutóbb a szocialisták frakcióvezetője mutatott aggasztó tüneteket. Jó Tóth Bertalan arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy az MSZP–Párbeszéd-szövetség nem a magyarság háromharmadát szeretné képviselni a parlamentben, hanem – gondolom, itt hatásszünetet tartott – az egészet.

Háromharmad helyett egészet. Ejha! Merész kijelentése még a gyengébb matekosokat is elgondolkodtatta. A számtan egyébként még a bukásokhoz hozzászokott Gyurcsány Ferencen is kifogott.

A Demokratikus Koalíció vezére pár hete a kétjegyű prímszámokból kezdte el vizsgáztatni egyik kollégánkat valamelyik sajtótájékoztatón. Csakhamar kiderült, hogy – az újságíróval szemben – éppen ő nem tudja a helyes választ. Ijesztő volt Láriferi másik bakija is.

Szegény, aki két héttel a választás előtt még azt jövendölte, hogy a vesztes jobboldal nem fogja majd elfogadni a választás eredményét, a szomorú kétharmados másnapon ekképp rajzolta meg a Fideszt: „Gőzös, keleties hatalom, megtorlás, a maradék emberi szövetek szétszaggatása, a polgári szabadság, az emberi méltóság maradékának szertefoszlása, a diktatúrával szembenálló sokaság legalább időleges bénultsága, a maró önvád, a perspektíva elenyészése.”

Különösnek nevezhetjük Karácsony Gergely mentálhigiénés állapotát is. A leharcolt miniszterelnök-aspiráns, aki korábban még úgy nyilatkozott, hogy méretes szegeket kíván ütni az Orbán-rendszer koporsójába, április 9-én reggel pedig bringával óhajt betekerni új munkahelyére, a Miniszterelnökségre, most ezt nyilatkozta – figyeljünk erősen! –: „Az emberek tényleg jobban élnek, mint négy éve.”

Orvos van önök között?
(Pilhál György, magyaridok.hu)

BRÉKING – Az ATV operatőre (férfi) rátámadt a Pestisracok.hu újságírőnőjére (Füssy Angéla) – Bátor ember + mindenszo.hu kommentár

Elhunyt dr. Horváth István professzor, aki magyarok tízezreit gyógyította meg találmányával a magas vérnyomásból…