in ,

BRÉKING – Az ATV operatőre (férfi) rátámadt a Pestisracok.hu újságírőnőjére (Füssy Angéla) – Bátor ember + mindenszo.hu kommentár

Gondolom ez is rendben van

Mindenszo.hu kommentár: HOL A MÚOSZ ILYENKOR? HALLGAT! Mert az is egy libsi bagázs! A MÚOSZ szerint ez a fenyegető fellépés egy sajtós részéről OK. Érdekes…
És az is rendben van, hogy a papra támadó csürhe között ott volt egy MSZP-s?

Egyházi vezetőket köpdöső tüntetőket védelmezve támadt stábunkra az ATV operatőre (PS-videó!)

 

Felismertük a tüntetők azon megvadult csoportjának egyik tagját, akik a Parlament előtt az Országgyűlés alakulóüléséről távozó református egyházi vezetőkre is rátámadtak.

A PestiSrácok.hu felvételein tisztán kivehető Stemmer István, a pápai MSZP egykori erős embere, aki korábban már sokkolta botrányával a szocialistákat.

A férfi perceken át azt üvöltözte, hogy Orbán Viktor miniszterelnököt úgy, ahogy Ceaușescut, le fogják rogyasztani. Stábunk arról kérdezte sajtótájékoztatóján Horváth Csabát, a fővárosi MSZP képviselői csoportjának vezetőjét, hogy pártja elhatárolódik-e a tüntetők kemény magjának betudható csürhe agresszív viselkedésétől, és párttagjukra nézve lesz-e következménye annak, hogy konkrétan a miniszterelnök meggyilkolását emlegette fennhangon a tüntetők között.

Horváth Csaba a kérdéseink egy részére válaszolt, bár inkább kerülte a kínosabb részleteket. Az egyházi vezetők megtámadásáról például azt mondta, hogy nem hallott róla (pedig tele volt a hírrel a sajtó).

A sajtótájékoztató után az ATV operatőre számonkérően és fenyegetőzve lépett oda stábunkhoz. Tettlegesség ugyan nem történt, de Tobolik Zoltán pár centiméterről az ujját rázta kolléganőnk arca előtt és azzal fenyegetőzött, hogy majd meglátja, mit kap azért, hogy csürhének merte nevezni a tüntetőket, akik között ő is ott volt.

Horváth Csaba munkatársnőnk zaklatását nyugodtan, szó nélkül nézte végig.

 

(pestisracok.hu)

Gajdics Ottó – Negyedszer

Pilhál György az ellenzékről – ORVOSI ESETEK