in ,

Philip: Jakab, a proligarcha

A Gyurcsány Cirkusz epizodistája keményen megdolgozik azért a havi 6 millióért

A Gyurcsány Cirkusz epizodistája keményen megdolgozik azért a havi 6 millióért, amennyibe irodástul, sofőröstül kerül. Ha csak az elmúlt napok Facebookra feltöltött, Jakab-féle álvalóságot szemléljük, akkor is elcsodálkozunk, hogyan lehet egységnyi idő alatt ennyire mélyre süllyedni. Persze az sem lehetett kevésbé “melós” dolog, ahogy Jakab varázsütésre transzformálta magát politikai antiszemitából Klára és Ferenc karjaiba, de neki ez is remekül sikerült.
Ha végigpörgetjük az elmúlt néhány napot, azt láthatjuk, ahogy Jakab és stábja patikamérlegen kidekázva, izzadva próbálja elhitetni a követőkkel, hogy Jakab a kisember archetípusa, a megnyomorított tömegek fékezett habzású Robin Hood-ja.
Ő az, aki lestoppolja a BKK buszt is, ha kell,😂
Ő az, aki a Keleti Pályaudvarnál száz embernek is képes előadni néphergelő, demagóg politikai bohócmutatványát – Demeter Márta ájult rajongásával a háttérben,
Ő az, aki “letépné a tökét” a pedofiloknak, és
Ő az, aki szerint a tojásos lecsó is luxus.
(Jakab nyilván becsukott szemmel piheg a hátsó ülésen, amikor a sofőrje lendületesen elhajt az ország bármelyik Tesco vagy Auchan áruháza előtt, így aztán nem láthatja a tömött parkolókat és a roskadásig pakolt bevásárlókocsikat tologató embereket, akik Jakab szerint nyilván kizárólag a Fidesz álvalóságában léteznek…)
Mert Jakab Péter álom Magyarországán ő a miniszterelnök, az általa elképzelt “melósok” és milliók vezére, aki bárkinek “letépi a tökét”, ha az megérdemli, és ahol mindenkinek kolbászból, de minimum krumplistésztás parizerből lesz a kerítése Piros Arany díszítéssel, a tetején műbőrdzsekis gipszoroszlánnal.
Ez Jakab világa. S közben szegény annyira ostoba, hogy észre sem veszi, ahogy a Gyurcsány család cinikusan összeröhög a háta mögött, s bizony a Jobbik-rajongók egy része is érzi már, hogy Jakab hiteltelensége, s a ráosztott proligarcha szerep egyre cikibb.
Érdeklődve várom, milyen arcot vágnak majd, amikor megtudják, hogy az előválasztásnak becézgetett – Gyurcsány által kimódolt – színjáték végén Jakabból bizony nem lesz miniszterelnök-jelölt. Én szóltam…
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, álló és szabadtéri
Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Mit szólok ahhoz, hogy egy volt gyulai jobbikost pedofil vádakkal gyanúsít a rendőrség? Pont azt, amit minden normális ember. Ha tehetném, letépném a tökét.”
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, étel és belső tér
Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Jakab Péter 13 ó. Nincs is jobb vacsora nyáron, mint egy jó tojásos lecsó. kár, hogy lassan ez is luxus Magyarországon, elnézve, milyen ütemben nőnek az árak.”
(Rákay Philip, Fb)

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Kamu Geri helyettese a kiváltságos 1%-ot képviseli

Kocsis Máté keményen nekiment Gyurcsánynak – Ezt mondta Kocsis