in , ,

Kamu Geri helyettese a kiváltságos 1%-ot képviseli

Mi mást képviselne?

Nincs azzal semmi baj, ha valaki egy görög luxusutazáson olyan tengeri lovacskázáson vesz részt, ami egy átlag magyar havi keresetébe kerül.

Tényleg semmi gond ezzel. Abszolúte teljesen rendben van. Ha van pénze, és rongyot akar rázni, megteheti, nyugodtan költsön el egy óra alatt annyi pénzt, amennyit egy átlag magyar keres meg egy hónap alatt. Az is teljesen rendben van, hogy tettével az illető büszkélkedik az Instagramon. Ezzel sincs semmi gond, de tényleg. Komolyan gondoljuk, hogy nincs probléma. Tőlünk kirakhatja a Ferrariját is az Instagramra, nem haragszunk meg, nem vagyunk irigyek. A legkevésbé sem. Sőt, nyugodtan fel lehet venni 4.8 milliárd Ft EU-s pénzt, és több százmillió Forint állami támogatást, feltéve ha az törvényesen történt.

Csak csupán egyetlen kérésünk lenne! Ne folytassanak a kormány ellen olyan kampányt ugyanezek az emberek, hogy a kormány haverjai csak az 1%-ot képviselik, a 99% pedig szerintük éhezik. Fejezzék be ezt az ócska, aljas, hazug kampányt, hiszen Tüttő Kata a libsi kampány értelmezése szerint ugyanabba az 1%-ba tartozik, mint a kormány.

Ennyi lenne a kérés, nem több.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

A magyar női kajaknégyes ismét megvédte címét 500 méteren a tokiói olimpián

Philip: Jakab, a proligarcha