in ,

Philip azonnal válaszolt Jakab Péter szánalmas minimálbéres videójára: nézz bután, Jakab! Köszi!

Jakabból menetrendszerűen tör fel a prolitikus.

„Talán senki nem képes a baloldalon ilyen elementáris erővel, lépcsőházi ostobaságokkal, alulművelt negyedigazságokkal hergelni a gyanútlan – és közéleti memóriáját gyorsan elveszítő – választópolgárokat, mint ő. Pedig nagy a tolongás arrafelé. Gyurcsánytól Márki-Zayig, Szabó Tímeától Fekete-Győrig, Tordaitól Hadházyig ugyanezt a húrt tépik az elvtársak, de Jakab mégis, valahogy mindenkinél jobban igyekszik, hogy naponta bizonyíthassa, nem véletlenül vették őt be a Gyurcsány-szektába.

Tegnap például azzal hergelt ez a jóképességű, hogy a kormány által 2022 januárjától bevezetni kívánt – 200 ezer forintos – minimálbér mennyire megalázó. Értjük Jakab, az a baj, hogy megint te nem érted! Megkísérlem elmagyarázni a szinteden, hátha összejön…

Kezdjük azzal, hogy Magyarország – gazdasági értelemben – nem Svájc. Ennek – egyebek mellett – az Apró-Dobrev-Gyurcsány családhoz hasonló, aljas komcsi bagázs az okozója, akik 1945 óta számtalan alkalommal, szisztematikusan el- és kiárusították a hazánkat. Tudod, Jakab, ezek a te újsütetű elvbarátaid, akikkel boldogan vállalsz most bűnközösséget!

Ők azok, akik legutóbbi kormányzásuk alatt eképpen alakították a minimálbért. Amikor 2002-ben a kormányrúdhoz hazudták magukat ennyi volt a minimálbér összege: 50.000 forint.

És tudod, mennyire volt képes felemelni nyolc év alatt a Medgyessy-, a Gyurcsány- majd a Bajnai-kormány? Kapaszkodj, Jakab! (És közben – szokás szerint – nézz bután, tudod, ahogy a Parlamentben szoktál!) 73.500 forintra.

Még te is könnyedén kiszámolhatod, Jakab: 23.500 forintot emeltek kedvenc barátaid nyolc esztendő alatt!

Innen indult az Orbán-kormány 2010-ben. S most ott tarunk, hogy 2022-től 200.000 forint lesz a minimálbér.

73.500-ról fokozatosan emelte a mostani kormány 200.000 forintra, s 11 év után sikerült elérni, hogy az Orbán-kormány alatt a minimálbér is magasabb lesz, mint Gyurcsány haverod idején a bruttó átlagbér volt Magyarországon.

Persze senki sem vitatkozik azzal, vajon jobb lenne-e, ha kétszer, vagy háromszor ekkorák lennének a bérek hazánkban. Jobb lenne Jakab, persze! Csak ahhoz neked és a balos Gyurcsány-szektának olyan távol kell maradnia a kormányzástól, amilyen távol csak lehet!
Na, most nézz bután, Jakab! Köszi!”

 

– írja Philip.

 

 

Add tovább!

Jakab Péter nagyon rosszul néz ki a legújabb videójában – Képek

Orbán Viktor: a nemzeti kormány rögzítette a rezsiárakat a háztartások számára, a baloldal már most kijelentette, hogy ők emelnének