in ,

Pénz beszél – A Liu fivérek végre megszólaltak. Talán ennyit megérdemlünk – Készek kifizetni a szövetség által kért költséget

Nem szép dolgot tettek

Kiderült, még nincs olyan ország, amely rendezné a Magyar Országos Korcsolyázószövetség által követelt költségeket.

Interjút adtak a Liu fivérek a Nemzeti Sportnak. A cikkből kiderült, a bizalomvesztés és bizonytalanság miatt döntött úgy Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang, hogy országváltást kezdeményeznek. Hozzátették: ha kell, maguk fizetik meg a Magyar Országos Korcsolyázószövetség által követelt költségeket.

Az olimpiai bajnokok távozásuk fő okaként az edzői stáb változását jelölték meg. Úgy látják, a szövetségnek nincsenek megfelelő tervei a következő olimpiai ciklusra.

 

„A sportot jelenleg minden más elé helyezzük. Stabil edzői stábra lett volna szükségünk és arra, hogy lássuk, a szövetség hogyan képzeli el és tervezi a következő négy évet” – fogalmazott Liu Shaolin Sándor. Testvére leszögezte:

Hiába vannak eredményeink korábbról, a nulláról kezdjük újra.

Arra is kitértek, hogy ha a magyar szövetség ragaszkodik a korábbi sportolói szerződésből felmerült költségek megfizetéséhez, ők maguk fizetik ezt ki. Shaolin elmondta:

Hogy hová megyünk, még nem tudjuk, vagyis nincs olyan ország, szövetség, amelyik rendezné ezeket a költségeket

A testvérpár arról is beszélt, hogy remélik, minél hamarabb döntés születik az ügyükben. „Aztán megyünk tovább a saját utunkon” – tették hozzá.

„Mi mindent megtettünk azért, hogy minél sikeresebb legyen a magyar rövid pályás gyorskorcsolyázás, és nem is felejtjük el sohasem ezeket az éveket, mindig jó érzésekkel gondolunk majd vissza erre az időszakra” – közölte Liu Shaolin Sándor.

 

(mandiner.hu)

 

 

Mindenszo.hu kommentár: BIZALOMVESZTÉS? Itt nőttek fel, itt tanultak, itt képezték ki őket bajnokoknak! Miféle bizalomvesztés??????? Nem az a plusz 0 a fizetésük végén az ok, amit a kínaiak ajánlottak? Nem az volt az ok véletlenül? Méghogy nincs hova menniük! UGYAN! Legalább őszinték lettek volna velünk. És egy köszönöm sem ártott volna!

 Feri mellől mindenki börtönbe megy lassan – Bohár Daninak is feltűnt, hogy egyre több baloldali politikus kerül börtönbe – Újabb igazolás a balos börtönválogatottban

A fél ország megint a DK-n röhög – Vadai megint hülye volt: még Vincze Ottó nevét sem tudja leírni rendesen – Amatőr!