in ,

A fél ország megint a DK-n röhög – Vadai megint hülye volt: még Vincze Ottó nevét sem tudja leírni rendesen – Amatőr!

Aki sötét, az sötét

Látszik, hogy Vadai elvtársnő is árnyék-miniszter.

Tudják, ez ilyen “roleplay” dolog, mint a fantasy játékokban: Pistike elképzeli magáról, hogy lovag, alkot magának egy karaktert, és suli után otthon a számítógép előtt pár órára harcos lovagnak képzeli magát.

Vadai meg miniszternek. Rögtön fel is tett egy kérdést a külügy felé, a nagytudású:

Vadai Ágnes azt kérdezte, hogy mi a köze »Vince Ottónak« a külügyhöz?

 

Sajnos Vadai elvtársnő az egykori labdarúgó, Vincze Ottó nevét sem tudta leírni helyesen.

Így hát Vadai elvtársnő meg is kapta a méltó választ a külügytől:

 

A kérdésben szereplő Vince Ottó nevű személy nem dolgozik a Külgazdasági és Külügyminisztériumban, ellenben Vincze Ottó sportdiplomáciai feladatokat lát el.

 

 

Akkor erről ennyit.

 

Függöny.

 

 

mindenszo.hu

 

  

További híreink:
Szijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmustGuruló dollárok – Münchenben találkozhatott Maki Zaj és Korányi közvetlenül az első amerikai utalás előttNem kell hisztizni, nem kell pattogni, minden rendben van! Tűzifaprogram: kár volt a hisztériáért, a hatalmas igény sem veszélyezteti az erdőketPintért, Káslert a tanárokat és mindenkit gyalázott egy hajléktalankinézetű akárki a 168 órában – Ezért kár volt interjút adniHoppá! Csányi Sándor: próbáljuk elfogadtatni a Nagy-Magyarország jelképet az UEFA-valNyílt levelünk célba ért a miniszterhez! Nagy István: nem szorulunk rá a kukacevésre! (VIDEÓ)Az adatRADAR megbuktatta a DK-s képviselőt – Gyanúsítottként hallgatták ki a taxikártya-botrányba keveredett DK-s képviselőtNem stadion – Hatalmas az érdeklődés a kormány új hitelprogramja irántCsicskul az MSZP: újabb MSZP-s politikusok léptek át a DK-ba

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Pénz beszél – A Liu fivérek végre megszólaltak. Talán ennyit megérdemlünk – Készek kifizetni a szövetség által kért költséget

Valami nagyon új dolog van készülőben: új szövetség alakult a magyarok, szerbek és az osztrákok között!