in

Meghalt a DK-s Vágó István

A műsorvezető-politikus halálhírét Gyurcsány Ferenc osztotta meg.

Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán osztotta meg, hogy váratlanul elhunyt Vágó István. A DK elnöke azt írta, hogy „a sikeres televíziós, az ország egykori legnépszerűbb vetélkedőjének vezetője, a Szkeptikus Társaság alapítója, a Demokratikus Koalíció elnökségében sok-sok éven át dolgozó társunk örökre itt hagyott minket”.

A tényekért, a tudományért, a rációért és a szabad, európai Magyarországért folytatott küzdelmét mostantól nélküle kell folytatnunk”

– írta a párt elnöke.

Vágó Istvánt a Demokratikus Koalíció saját halottjának tekinti. Vágó Istvánnal a párt online csatornája, a DK TV egy hete készített életút interjút.

 

(Mandi)

 

 

Mindenszo.hu kommentár: rengeteget ártott Magyarországnak, főleg, miután belépett a DK-ba. Keresztényellenességét kinyilvánítva, társasága támadta meg durván Bagdy Emőkét és kapott tőlük fricskaként egy díjat, kikezdve a professzorasszony szakmaiságát. Nos, a jó Isten igazságot szolgáltatott. Nyugodjék békében.

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

„A család az család” – Ferenc pápával fotózkodott az Orbán család

Pápalátogatás – Az RTL egykori sztárja is megszólalt: a pápa nem hallgatott a világszerte Magyarország ellen aknamunkát végző liberális bennfentesek súgására