in

Oszlass egymagad libsi csürhét! A legdurvább, de a legbékésebb és legtörvényesebb módszer anarchisták tömegoszlatására – Mutatjuk

Munkára magyarok!

Most megmentheted a hazát a csürhétől, véglegesen!
Ha már unod a liberális csürhe anarchiáját, egy teljesen békés, de igen durva módszerrel véglegesen felszámolhatod a tüntetéseket!

Itt az igazi tömegoszlató!

Iszonyatos bűzbomba

https://www.hobbyrendeles.hu/termek.1346.iszonyatos_buzbomba

Iszonyatos bűzbomba

A termék leírása:
A csomagban található egy kis tasak, amit a csomagoláson keresztül szét kell nyomni. Ekkor a vegyi anyagok reakcióba lépnek és a tasak egyszerűen felfújódik! Előbb, vagy utóbb, de kipukkad majd magától és elszabadul belőle az iszonyatos bűz! Menj jó messzire, mert ha megérzed ezt a penetráns szagot, menten elakad a lélegzeted és kicsordul a könnyed azonnal! Egy igazán mélyről fakadó, őszinte „óóóóóaaaahhhh” kiáltás tör majd fel belőled! A szíved majd vadul kalapál és vérben forgó szemekkel, állatias ösztönökkel próbálod majd keresni a menekülési utat! Egy pillanat alatt örökre beleivódik az orrodba és kegyetlenül fojtogat, nem szabadulsz egykönnyen ettől a förtelmes szagtól! Egyszerűen erre nincsenek is szavak! Leírhatatlanul extra durva! Ez egy esszenciális, megromlott, bepenészedett, berohadt, besűrűsödött fing kavalkád!

A termék itt elérhető:
https://www.hobbyrendeles.hu/termek.1346.iszonyatos_buzbomba

 

 

Hajrá magyarok! Munkára fel! Mi indulunk a „csatába”! 😀

 

mindenszo.hu

Hoppá! – Nem szavazta meg az ellenzék az otthonápolási díj emelését és a devizahitelesek megsegítését

Most kaptuk! – A magyarok kétharmada elutasítja az ellenzék parlamenti botránykeltését