in , , ,

Összeomlás szélén – Az EU vezetőit először a törökök, most meg az oroszok alázták meg – Játékszerek csupán a brüsszeli bürokraták

Az EU egy bénakacsa

Ki kell mondani, hogy az EU ebben a formájában semmire sem alkalmas. 

Az EU-nak nevezett akármi nem képes összetartani a nemzetek Európáját, sőt, a nemzeti kormányok ellen dolgozik nyíltan. Zsarolás, fenyegetés, hazugságok, és elnyomás, ez jut minden nemzeti kormánynak, ez jut azoknak, akik nem Európai Egyesült Államokban gondolkodnak.

De még egy válságot sem képes kezelni az EU. A Covid 19 okozta egészségügyi és gazdasági válságban is totálisan megbukott az EU teljes vezetése.

Ursula megmutatta, hogyan kell pl. kezet mosni:

Majd a 7 gyermekes anyuka azt találta a legfontosabbnak, hogy vakcina helyett legyen LMBT stratégiája az EU-nak. Lett. Vakcina meg nem lett, illetve alig.

A migránsok pedig továbbra is özönlenek befele, a bent levők meg pusztítják az őslakosokat.

Annyira bénakacsa az egész brüsszelita vezetés, hogy a nyílt megaláztatást is rendszeresen el kell szenvedniük a vezetőknek.

 

Török balhé Ursulával

 

Ursulának ugyanis nem jutott hely egy Erdogan-Ursula találkozón. Kapott egy helyet a kanapén.

Európa-szerte sérelmezik Von der Leyen kanapéra ültetését | Magyar Nemzet

 

Utána persze ki vannak akadva brüsszelék, hogy miféle bánásmód ez. Hát ilyen. A muszlim kultúra ilyen, jó reggelt! Ébresztő! Őket engeditek be.

 

Majd a mindenre is totálisan alkalmatlan, bénakacsa EU, szankciókat helyezett kilátásba Navalnij miatt Oroszországgal szemben, amire nemes egyszerűséggel válaszul (plusz a cseh balhé miatt is) kitiltották Jourováékat Oroszországból. Megalázás a köbön.

Az EU vezetéséhez kemény kéz kell, nem egy női. A bizottságok vezetéséhez sem női kéz kell, hanem erős férfi vezetés. Sebaj, van női kvóta, ez a lényeg. Közben meg összeomlik az egész miskulancia.

Ha az EU rövid időn belül nem roppan össze saját romlottságától, akkor ideje a HUXIT-nak!

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A Minden Szó megszólította a Pesti TV “felelőseit”: itt vagyunk! – Huth Gergely válasza a mindenszo.hu kritikáira

Kibukott a Momentum nemzetellenes politikája