in ,

Óriási szégyen – A magyar himnusz alatt távozott Dobrev Klára – Videó

A DK miniszterelnök-jelöltje végignézte az összecsapást, de a meccs utáni himnuszt már nem várta meg.

Míg Karácsony Gergely és Orbán Viktor a Puskás Arénában követte a magyar labdarúgó-válogatott első meccsét a címvédő Portugália ellen az Európa-bajnokságon, Dobrev Klára egy budapesti terasz kivetítői előtt követte a mérkőzést.

 

 

A DK miniszterelnök-jelöltje a himnusz alatt távozott stábjával a Budai Parkszínpadtól

A DK miniszterelnök-jelöltje végignézte az összecsapást, de a meccs utáni himnuszt már nem várta meg, távozott stábjával a Budai Parkszínpadtól, ráadásul éppen a magyar himnusz alatt.

Így vélekedett Dobrevék pártja a Puskás Arénáról

Nem árt a mai meccs kapcsán felidézni azt sem, hogy miként vélekedett a Gyurcsány-párt az Eb 4 mérkőzésének helyet adó Puskás Arénáról.

Legyen az új Puskás inkább Mészáros Lőrinc stadion! A Fidesznek a Puskás-stadion is a lopásról szól, a 150 milliárd forintos beruházás körül csak kormányközeli vállalkozók tűnnek fel: a Várkert Bazárt építő cégtől kezdve Orbán Viktor vején át természetesen Mészáros Lőrincig. A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy az új Puskás-stadiont inkább Mészáros Lőrinc stadionnak nevezzék el! A DK szerint a négyszeres túlárazással készülő, az eredeti tervekhez képest jóval alacsonyabb színvonalú, kizárólag fideszes oligarchák által épített stadion jó szimbóluma lehetne az Orbán-rendszernek. Akár külön szektorokat is el lehetne nevezni a Fidesz országrablásának legnagyobb nyerteseiről, így pedig Puskás Ferenc nevét sem szennyeznék be a Fidesz nevű bűnszervezet tagjai” – írta a párt egy 2017 áprilisi közleményben.

„A válság kezdete óta mondjuk, nem lehet magukra hagyni a nyugdíjasokat. Pontosan látjuk, mekkora terhet jelent nekik, hogy lassan megfizethetetlen a zöldség, a gyümölcs, vagy a hús. A csehek tudják ezt, Orbánék nem. A magyar kormánynak most is fontosabb a luxus, és a foci támogatása, mint a nyugdíjasok mindennapi küzdelme” – ezek pedig már Dobrev mondatai. Így hergelt a labdarúgás ellen tavaly augusztusban a Facebook-oldalán.

A Dobrev Klára távozását rögzítő felvételt az alábbiakban tekintheti meg:

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Most fáj, de büszkék lehetünk: sokáig remekül játszott a magyar válogatott, de a hajrában Portugália megnyerte a meccset

Agyhalál – Fekete-Győr áprilisban még negyedik hullámot vizionált az Eb-re, kedden ott szurkolt a lelátón