in ,

Óriási káosz! Nem dolgoznak a belvárosban a szolgáltatók Karácsony biciklisávja miatt. Gipszkartonozó, klímaszerelő, fertőtlenítő, könyvelő: mind lemondják a belvárosi munkákat!

Nem, dupla pénzért sem megyünk be!

Nem dolgoznak a belvárosban a szolgáltatók Karácsony biciklisávja miatt

Gipszkartonozó, klímaszerelő, fertőtlenítő, könyvelő: mind lemondják a belvárosi munkákat! Nem csak az autósokat lehetetleníti el Karácsony Gergely biciklissávja a budapesti Nagykörúton, a szolgáltatók sorra hagyják el a belvárosi kerületeket a biciklisáv okozta forgalmi káosz miatt. Sok kisbolt is bajba került, mert kevesebb a vevő.

 

A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „Nem dolgoznak a belvárosban a szolgáltatók Karácsony biciklisávja miatt Gipszkartonozó, klímaszerelő, fertőtlenítő, könyvelő: mind lemondják a belvárosi munkákat! A szolgáltatók sorra hagyják el a belvárosi kerületeket biciklisáv okozta forgalmi káosz miatt. Sok kisbolt is bajba került, mert kevesebb a vevőjük. MEGYÜNK TOVÁBB! facebook.com/szamokadatok szamokadatok.hu SzámokAdatok”
– Nem, dupla pénzért sem megyünk be! Ne fussuk telefonon a felesleges köröket! Majd ha megszűnnek a kerékpársávok, és megint lehet közlekedni, ismét bemegyünk! Köszönjük megértésüket! – írja a Facebook-oldalán egy ózonos fertőtlenítéssel és rovarirtással foglalkozó cég. A cég a honlapjára is kiírta, hogy nem vállal munkát a belvárosban, a körút mellett. Budapest főpolgármestere gyakorlatilag lehetetlenné tette a belváros közlekedését –indokolják a döntést. A cég ózonos fertőtlenítést vállal, aminek a jelentőségét a járványügyi helyzetben nem kell magyarázni. A cég másik profilja a patkány és csótányirtás, a fővárosban pedig patkányinvázió van.

http://media.borsonline.hu/cikk/22/210736/gallery-picture/645w/2230125_1-1.jpg

De nem csak ez a cég hagyta el a belvárost, a szolgáltatók sorra írják ki, hogy a közlekedés miatt nem vállalnak a belső kerületekben munkát.

– Könyveléssel foglalkozunk, de a saját embereink hozták-vitték a dokumentumokat! De most a belvárosi székhelyű cégekkel szerződést bontunk! – írja a Facebookon egy könyvelő.

– Ezzel én is így vagyok – reagál egy klímaszerelő, aki szintén nem hajlandó kimenni a belvárosba a biciklisáv okozta káosz miatt. Azt mondja, nem befolyásolja a megélhetését, belváros nélkül is be van táblázva októberig. – Én gipszkartont szerelek, én sem megyek oda dolgozni, mert a napi két óra araszolási időt nem fizettethetem ki a megrendelővel – érvel egy másik szolgáltató.

A szolgáltatók egy része úgy gondolja, hogy közös erővel kellene fellépni ebben a helyzetben.

– Karácsony Gergely ellehetetlenítette a közlekedést Budapest belvárosában, ezért cégünk nem vállal munkát az 5.,6.,7.,8.,9. kerületekben! – én már kiraktam ezt a feliratot a cégem honlapjára, tedd ki te is, együtt sikerülhet – bíztatják egymást a nehéz helyzetbe került szolgáltatók.

A kisboltok forgalma is zuhant, mert a biciklisáv okozta parkolási mizéria miatt inkább a kényelmes megoldást választják az emberek, és behajtanak egy plázába vásárolni. Az elmaradt vásárlók mellett problémás az árupakolás is, ilyenkor az áruszállító vagy szabálytalanul leparkol a biciklisávon, vagy kétutcányi távolságból kell behordani a dobozokat a boltba.

ANYÁZNAK AZ AUTÓSOK A KÖRÚTON
Folyamatos a dugó a körúton, amióta Karácsony Gergely biciklisávokkal lehetetlenítette el a közlekedést, pedig kisebb a forgalom a járvány és az iskolai vakáció miatt, mint máskor. A közösségi GPS-alkalmazás, a Waze is naponta háromszor, órákon át mutatja, hogy dugó van. Míg a biciklisáv szinte üres, a körúton araszolnak a füstölgő autók. Az Üllői útra 8 hatalmas betontömb is kikerült, hogy „védjék” a biciklisávot, de a „Karácsony-tankcsapdák” több balesetet okoztak, ezért el kellett őket távolítani.

Forrás: http://www.borsonline.hu/aktualis/nem-dolgoznak-a-belvarosban-a-szolgaltatok-karacsony-biciklisavja-miatt/204494

 

(Forrás: Számok – a baloldali álhírek ellenszere)
Oszd meg másokkal is!

Nincsen rá jobb szó: ez volt eddig a valaha legjobb Civil Kör! – Videó

Pilhál jól elküldte Vásárhelyi Máriát melegebb éghajlatra