in ,

Óriási átverés volt a MÁV tüntetés – Csak hangulatkeltésre használta az A-hang

Van egy fogadásunk…

Van egy fogadásunk: mostantól nem lesz semmilyen MÁV tüntetés, persze a késés az marad. Az Alinsky módszer használták, hogy fenntartsák több területen is a társadalmi elégedetlenséget, illetve újakat gerjesszenek! Sikerült! A budapesti eredményeken látjuk, hogy a művelet: sikerült. Nagy művelet volt, kellettek hozzá SOROS NGO-k, úgymint az A-hang!

Képtalálat a következőre: „máv tüntetés”

Képtalálat a következőre: „máv tüntetés”

 

 

Az A-hang volt az, aki tavaly Márky Zajnak megnyerte különböző manipulációkkal a hódmezővásárhelyi választásokat. És többek között az A-Hang volt az, amelyik közösen Gulyás Márton ( ő nyáron Amerikában járt kiképzésen) segedelmével lebonyolította az ellenzéki előválasztást. De szintén Gulyás Márton az, aki szipkázza el a fiatal szavazókat a Youtube-on a Partizán nevű neobolsevik, hazug, manipulatív műsoraival. A hálózat él és virul, mi pedig csak nézünk, és bámulunk, és elveszítjük Budapestet, meg a nagyvárosokat. Eközben a magyar titkosszolgálat nem tesz semmit, és továbbra is itt lebzselnek a nezmetbiztonsági kockázatokat jelentő NGO-k.

Először az önkormányzati választások, aztán a parlamenti…

Jó lenne lépni!

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Még mindig nem értjük minek szerepelnek balliberális álhírportálok újságírói a Hír Tv-ben! Megköszönjük nekik a budapesti eredményt?

Megatüntetést tartott Salvini! Százezres tömeg Rómában! – Videó