in ,

Még mindig nem értjük minek szerepelnek balliberális álhírportálok újságírói a Hír Tv-ben! Megköszönjük nekik a budapesti eredményt?

Érthetetlen a Hír Tv műsorpolitikája…

Továbbra sem értjük a Hír Tv műsorpolitikáját. Nem ellenük beszélünk, értük. De nem értjük továbbra sem, miért kell szerepeltetni olyan embereket, olyan álhírportálok újságíróit bizonyos műsorokban, akiket a jobboldali közönség nemhogy utál, gyűlöl! Mi szükség van arra, hogy Nagy József fejét bámuljuk hetente többször? Mi szükség van arra, a Népszava nevű bolsevik, hazug lap munkatársait bámuljuk? Ez a mi tévénk! Ez a jobboldal tévéje! És nem akarjuk őket látni a Hír Tv-n! Miért nem lehet ezt megérteni?

Az RTL Klubon sem jelennek meg jobboldal újságírók, soha nem is engedték! A Heti Hetes áldásos évtizedes, agymosó tevékenységének volt köszönhető többek között a 2002-es vereség, ahol kizárólag balliberális személyek szerepeltek, és fröcsögve szidták az első Orbán kormányt 1998-2002 között. Soha egyetlen jobboldali embert nem hívtak be oda! A Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai rendszert végül 8 évig tartották fenn ők is.

Mi miért nem tanulunk a kétségtelenül profi balliberálisoktól? Miért köpjük arcon magunkat hetente olyan emberekkel, akiknek a budapesti eredmények köszönhetők? Nagy Józsefék, akik naponta hazudoztak a 24.hu -n Borkai Zsoltról: Nem volt koko, nem volt korrupció, semmilyen dokumentum, semmilyen bizonyíték nincs rá, csak a hazudozás ment másfél héten keresztül! Ellenben egyetlen rohadt szóval nem beszéltek az egyértelmű kispesti videóról, aholis az látható, hogy MSZP-sek szívják a KÓLÁT, majd k*rvát rendelnek, közben pedig lopott százmilliókról, Spanyol és Miami villákról beszélgetnek, meg arról, hogy aki évente nem lop ki 100 milliót egy önkormányzat kasszájából, az „hülye”.

Nekünk tényleg ezeknek kell tapsolnunk a Szabadfogásban?
Aki vélemények ütköztetését akarja, nézze a plusz mínuszt, és az Angardot!

Ez a mi tévénk, a jobboldal tévéje, és követeljük, hogy 7 jobboldali értelmiségi beszélgessen a közéletről! Ez az igényünk! Ezt szeretnénk látni!

mindenszo.hu

Mi vagyunk a többség! Többen voltak egy szimpátia tüntetésen az olasz követség előtt, mint bármelyik ellenzéki tüntetésen – Videó

Óriási átverés volt a MÁV tüntetés – Csak hangulatkeltésre használta az A-hang