in ,

Orbán Viktor Petry Zsoltról: egyetlen magyar sincs egyedül, így Petry Zsolt sincs egyedül

A miniszterelnök megszólalt a kirúgott kapusedző ügyében

Orbán Viktor miniszterelnök is elmondta véleményét a kirúgott Petry Zsolt ügyében. Mint ismert, a Hertha Berlin azért menesztette magyar kapusedzőjét, mert elmondta saját, konzervatív véleményét többek között Európa bevándorlás-politikájáról.

A miniszterelnök szerint nem jó, hogy valakit a véleménye miatt rúgnak ki.

„A liberális politika ma Európában elnyomó politika, aki hangot ad a véleményének, azt megbüntetik – mondta a Kossuth Rádióban Orbán. – Az elvi kérdéseken túl nagyon fontos, hogy itt egy magyar emberről van szó. Magyarország ma egy sikeres ország akar lenni, és ezt akkor lehet elérni, ha betartjuk a legfontosabb törvényeket, így egyetlen magyar sincs egyedül, így Petry Zsolt sincs egyedül.”

 

Petry Zsolt

 

 

A kormányfő beszélt arról is, hogy a Petry Zsolt körül kialakult helyzet Gulácsi Péter válogatott kapus korábbi bejegyzése miatt is alakult ki.

„A válogatott sportolókra lányaink és fiainkra tekintünk, így nem mindegy, milyen állapotok vannak a válogatott körül. Most a válogatott egység megbomolhat a csapatban, de az egységet helyre kell állítani. Ez pedig Marco Rossi szövetségi kapitányon és Szalai Ádámon múlhat. ”

(ripost.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bréking! A magyar külügy bekérette a német ügyvivőt Petry Zsolt kirúgása miatt

Kiderült Szabó Tímea féltve őrzött titka: nincsenek agysejtjei. Agynéma.