in , ,

Orbán Viktor élete legnagyobb kihívása előtt áll

Íme a részletek

Orbán Viktor nehéz helyzetben van, sosem látott kihívások elé néz Magyarország, sosem látott kihívások elé néz a kormány.

 

A kretén liberálisok csak őrjöngeni tudnak, és kárörvendeni, ha Magyarország és a magyar kormány nehéz helyzetbe kerül önhibáján kívül, nem veszik észre, hogy az ő bőrükre is megy a vásár: de ők már csak a baloldalon ennyire hülyék, nem látnak előre. Nem látják, hogy ez a politikai baloldal totálisan amatőr, és aljas, az ország azonnal tönkremenne, ha átvennék a hatalmat, ezért is mondta Orbán Viktor Tusványoson: a baloldalt folyamatosan ellenzékben kell tartani. 12 évig jól ment, most jön egy „picivel” nagyobb kihívás (több kihívás is, olyanok, amelyek egyenként is rettenetesen nehezek), de a feladat ugyanaz: a baloldalt ellenzékben kell tartani.

 

 

Hogy mi lesz Orbán Viktor élete legnagyobb kihívása?

Máris mutatjuk.

 

Pandémia – Koronavírus

Sosem látott kihívással nézett szembe az ország a koronavírus elterjedésével, és hazánkba betörésével. Kétkedéssel fogadtuk a híreket, de aztán ránk tört a szomorú valóság, hogy a vírus létezik, és semmi sem segít igazán, csak az oltás. Másik kérdés, hogy ebből milyen nemzetközi háttérerők húztak búsás anyagi hasznot, de rá voltunk kényszerítve, így vagy úgy, de az oltás segített. Az oltás viszont magától nem érkezett meg, de a lélegeztetőgépek sem, és a zárás, nyitás, az egészségügyi helyzet és az egész válság kezelése bizony komplett kormányzati feladatot jelentett. És a kormány igencsak sikeresen helyt állt, sikeresen védekeztünk a pandémiával szemben, a kormány jól kezelte a veszélyhelyzetet. A pandémia nem ért vége, fura módon érkeznek az újabbnál újabb, és egyre fertőzőbb variánsok, tehát a kormánynak számolnia kell továbbra a súlyos pandémiával.

 

Háború

Háború van, ráadásul a szomszédban. A háború ára mindig valaminek a hiánya, a gazdaságok hanyatlása, infláció, akár éhezés, vagy egész országok összeomlása. A kormány álláspontja egyértelmű: a béke oldalán állunk, az agresszort elítéltük, most ne elemezgessük, hogy miért kellett támadni, maradjunk annyiban: kellett, joggal, jogosan, érthető a támadók helyzete. Ha nincs provokáció, nincs támadás. Ennyi. A kormány hozzáállása a szomszédban történő szörnyűséggel szemben következetes, világos, és támogatható. A kormányzati döntések ésszerűek. A helyzet nehéz, főleg a gazdasági következmények, de továbbra is kitart Orbán Viktor és kormánya.

 

Energiaválság

Az energiaválság már korábban elkezdődött, mint a háború, de véleményünk szerint azért kezdték az egyiket előbb, mert mégsem lehetett tudni, hogy a provokált fél pontosan mikor fog támadni, és utána majd a háborúra rá lehet fogni a válságot. Ez volt a cél. Sikerült. Az energiaválságba most haladunk bele, eddig a magyar kormány jó döntéseket hozott, reméljük a jövőben is sikerül csökkenteni az energiaválság okozta több, mint kellemetlen mellékhatásokat.

 

Nemzetközi baloldal

A nemzetközi baloldal hörög, mert nem tud minket 12 éve gyarmatként kezelni: nem adjuk a vizet, nem adjuk a készleteinket, nem adjuk a forintunkat, nem adjuk az aranykészletünket, nem adjuk a médiánkat, nem adjuk a bankjainkat, ezért egyre jobban támadnak, hörögnek, fröcsögnek, és bomlasztanak Magyarországon a nemzetközi erők. A nemzetközi bal eddig is nagy kihívás volt, de most ereje, hangja, befolyása fel fog erősödni. Minden támadást vissza kell verni!

 

EU

Az EU a nemzetközi erők kezéből eszik, a nagyokosok, a hatalmasok, a pénzurak rángatják őket zsinegen. Ezért az EU-tól is csak szigort, támadást, ütést, vágást fogunk kapni. Itt is helyt kell állni, de eddig Orbán Viktor csapata ezt is megoldotta.

 

 

Na, és most adjuk össze ezeket, egyszerre, mert mindegyikkel szembe kell néznie Orbán Viktornak:

Pandémia+Háború+Nemzetközi baloldal+Energiaválság+EU.

 

Nagyon nagy a kihívás, de mi Orbán Viktor mögött állunk.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal!

„Átlépték a vörös vonalat”: egyetért a bírsággal a Ryanairt feljelentő, a Földi László által vezetett alapítvány, a Védett Társadalom Alapítvány

Ez nem a magyarok cserbenhagyása? A Liu fivérek útja: látjuk-e még őket magyar színekben?