in ,

Bayer: azt szeretnénk, hogy ne az iszlamizáció legyen a túlélésünk feltétele

Bayer Zsolt publicista a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában beszélt Bem József történetéről, a túlélésről, és arról, hogy mi várható az idei Békemeneten.

 

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, idén újra lesz Békemenet, ami a budapesti Bem térről fog indulni március 15-én. Bayer, az 1848-49-es forradalom és szabadság harc egyik kulcsfigurájának, Bem József altábornagy történetét idézte fel.

Mint mondta: Bem a szabadságharc leverése után Törökországba menekült, ahol át kellett térnie az iszlámra,

mert az élete ezen múlt.

Később a szabadságharc altábornagyát Aleppóba száműzték.

Bayer kifejtette: az ókor óta létező, elképesztő kulturális hagyományokkal rendelkező Aleppó – ami akkor még Törökországhoz tartozott, majd Szíria része lett – ma már nincs,

a bűnös nyugati nagyhatalmak áldatlan tevékenysége folytán most kirobbant háborúban elsőként tüntették el a Föld színéről.”

Megjegyezte azt is, hogy

az önfenntartási ösztönét elveszített Nyugat-Európa abba az irányba rohan, hogy hamarosan elérkezzen az az idő, mikor majd föl kell venni a muszlim vallást, ha valaki életben akar maradni.”

Bem József halála és mostani temetkezési helye tökéletesen szimbolizálja, hogy Közép-Európának milyennek kell megmaradni – mondta Bayer.

Majd utalt arra, hogy, az altábornagy hamvait 1920 után Lengyelországba szállították, azonban a lengyel egyház a muszlim vallás okán nem volt hajlandó keresztény földbe temetni, így a mai napig hat márványoszlopon, a levegőben van a koporsója.

Bayer közölte: számít a provokációra a Békemeneten, de nem ülnek fel annak. Mint arról beszámolt, már tett feljelentést, mivel egy férfi a Facebookon azt írta, várja őt a rendezvényre, csak egy háztetőn, ahonnan egy Dragunov mesterlövészpuskával fogja agyonlőni.

A bevándorláspárti ellenzéki kritikákra így reagált a publicista:

A Békemenetet hat éve próbálják lejáratni, besározni, mert az ott jelen lévő tömeggel nem tudnak mit kezdeni. Az első, 2012-es tömegdemonstrációra annyi ember ment el, amennyi a rendszerváltás óta egyetlen létező utcai tüntetésen, felvonuláson nem volt, beleértve Nagy Imréék újratemetését a Hősök terén.

(forrás: Nagy Gábor, 888.hu)

Orbán: a migráció pénzügyi terhe agyonnyomná Magyarországot

Hülyék 2018: Soros árnyéka vetül az új árnyékkormányra