in ,

Önnek ki jut eszébe ezekről: Lánchíd, bringasáv, Pesti út?

Na, ki?

Továbbra is azt hazudja ez a kretén, aki jelenleg Budapest főpolgármestere, hogy ő nem tehet semmiért, nem felelős semmiért, hiszen még csak fél éve irányítja Budapestet. Ez nem igaz! Ugyanis konkrétan 8 hónapja már főpolgármester.

Ennyi idő után azért már látható, hogy ki, mire képes a főváros élén. Most már tudjuk.

  • Soha nem tudja már kitörölni a főpolgármester saját politikai múltjából a majd 50 halottat okozó Pesti úti idősotthon tragédiáját! A MAI NAPIG NEM MENT EL AZ IDŐSOTTHONBA A FŐPOLGÁRMESTER!

  • Soha nem tudja már kitörölni a főpolgármester saját politikai múltjából a Budapestet megbénító bringasávok felfestését!
  • Soha nem tudja már kitörölni a főpolgármester saját politikai múltjából azt, hogy még mindig nem kezdte el a Lánchidat felújítani, ami már életveszélyes állapotban van.

 

És ez csak a kezdet, kedves budapesti szavazók! De ti csak védjétek ezt a kretént! Nap, mint nap tapasztaljuk, hogy mennyien kiállnak e mellett a címeres tolvaj, gazember mellett! Karácsony “eredmény” eddig közel 50 halott…..

Szégyen!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Történelmi magyar-szlovák találkozó – A történetfilozófia is befért a politika és a gazdaság mellé a magyar-szlovák miniszterelnöki találkozón

Hivatalos: Karácsony Gergely ellopta az ajándékba kapott 1 millió eurót