in , ,

Október 13: Külföldről fenyegették meg Magyarországot – Máris erősödik a Forint

Hát nem érdekes?

Különös gazdasági folyamatokat lehet észlelni manapság. Az elmúlt időszakban már-már 340-re emelkedett a Forint, és úgy tűnt, hogy ez az állapot megállíthatatlan. Még a gazdasághoz kevésbé értő embereknek is feltűnt, hogy ugyan semmilyen ok nem volt a Forint gyengülésére, mégis drasztikus mértékben zuhant, a durva gyengülés bekövetkezett.

Kicsit utánanéztünk itt a szerkesztőségben a folyamatoknak. Megnéztük a 2019-es választásokat, és megdöbbentő adatokat találtunk! Szabályosan rászálltak a Forintra az EP választások előtt is, és az Önkormányzati választások előtt is. 

Elképesztő a Háttérhatalom szándéka Magyarországgal: szemmel látható, hogy nem kedveli az Orbán-kormányt a Globalogazdi, mutatunk egy grafikont, ami a Forint árfolyamát mutatja a két választás előtt közvetlenül (EP választás, és Önkormányzati választás):

(Nagyításhoz kattintson a képre)

 

Minden nap nagyokat böfögött az ellenzéki sajtó, hogy milyen rossz ez az Orbán kormány, mert gyengül a Forint. Itthon természetesen semmilyen hazai gazdasági változás nem történt, tehát ok sem volt arra, hogy ilyen szinten ingadozzon a Forint, mégis megtörtént. Kedves olvasóink vajon észrevették-e, hogy most a Forintról milyen szinten kussol a 444, meg a hvg, az RTL Klub, az index, és a többi balliberális szennymédia? UGYE? Milyen érdekes: vége a választásoknak, máris 330 alatt a Forint! Hát nem furcsa????

Összegzés: Kijelenthető, hogy a 2019-es választások előtt koordinált külföldi akció zajlott a Forint ellen. A globalista nagytőke egy “kicsit” megmozgatta a Forintot, hogy megtanítsa Magyarországnak, hol is a helyünk. Látszik hogy egy hatalmas, globális maffia szervezettel állunk szemben, amitől minket csak az Orbán-kormány (ha tetszik, ha nem) tud megvédeni.

A magát függetlennek hazudó balliberális média rendszeresen lehülyézi azokat, akik a Háttérhatalom létezéséről beszélnek. Azért mondják ezt HVG-ék, 444-ék, indexék, meg a többi, mert ők is oda vannak bekötve, és így védekeznek. Őket szolgálják. Csicskák.

 

 

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is

Meddig tűrjük még? Egy felháborodott olvasó levele

Jeszenszky Zsolt: Miért vesztettünk – és hogyan tudunk újra nyerni?