in ,

Meddig tűrjük még? Egy felháborodott olvasó levele

Egyre szemtelenebb hangot üt meg a vörös és szivárványos koalíció

Elszemtelenedett a konkoly

Egyre szemtelenebb hangot üt meg a vörös és szivárványos koalíció, Hadházy a lódoktor legutóbbi alpárisága a Parlamentben ennek látványos tünete. Vajon meddig tűrjük még, hogy a konkoly a búza fölé kerekedjen, azt megalázza, kicsúfolja minden lehetséges módon? Semmi kétség, ha a nemzet, haza, család, keresztény kultúra a „búza” az ország politikai életében, ellenségei a „konkolyt” testesítik meg. Konkoly a gender, a szivárványos család ellenesség, az azonos neműek házasságát támogató Pride, a nemzet helyett az Európai Egyesült Államok elképzelés, melyet ezek a pártok felvállalnak. Tudjuk azonban, hogy a „konkoly a gonoszság fia” és „ahogy a konkolyt összeszedik, és tűzre vetve elégetik, úgy lesz a világ végén is”(Mt13, 38-40). Addig azonban kezdenünk kell valamit a konkolyunkkal, ami zabolátlanul pusztít, és kontroll híján, mint a ki mindent megtehet, a búza épségét és bő termését veszélyezteti. Utóbb már odáig jutott, hogy „varázstalanítani” akarván a miniszterelnököt, obszcén táblás akcióba kezdett. Ezzel azonban nem azt érte el, hogy kevesebben támogatják, hanem a tenni kell valamit gondolata, a határ kijelölése vált szükségessé.

Meddig tűrjük még, hogy hazugságokkal etessék táborukat és külföldöt? Minden, ami a nyugati újságokban rólunk megjelenik, ami rendszerint a kormányt kárhoztatja, ez a konkolyainktól származik, a vörös és szivárvány brigádtól. Ez teljesen nyilvánvaló, miután az ő szófordulataikat használják csakis tőlük tájékozódnak. Meddig tűrjük még, hogy a lopós brigád tolvajt kiált? Korábban ott volt a nokiás ügy, a 4-es metro építésekor ellopott milliók. Láthattuk Lackner Csaba szocialista képviselő kijelentéseiből, hogy rendszerszintű lopást végeznek az önkormányzatokban és akkor mennyit fognak most lopni, ahol területeket és hatalmat szereztek? Mégis a „rendszerszintű lopás” kifejezést is ők vezették be a Fideszre vonatkoztatva. Mindez nem más, mint rágalmazás. A Biblia a rágalmazót így említi: „Szeretet nélkül valók, kérlelhetetlenek, rágalmazók, mértéktelenek, kegyetlenek, a jónak nem kedvelői.”Mindezt a Btk is ismeri, vajon miért nem bünteti a rágalmazókat?

Meddig tűrjük még, hogy szómanipulációkkal legyőzzenek bennünket, rossz színben tüntessenek fel, félrevezetve az egész nyugati közvéleményt? Átlátszó hazugság hogy nincs demokrácia, nincs jogállam, hogy „zsarnok rezsim” uralkodik, hogy szélsőjobboldali a kormány, hogy fasiszta és még lehetne sorolni a hazug jelzőket. Mégis ezzel van tele a baloldali és a nyugati sajtó. Mert elhitették velük sikeresen, mind a saját táborukkal, mind külfölddel, Brüsszellel is. Az ellenünk indított eljárások szintén tele vannak hazugságokkal, melyek ugyanebből a konkolyforrásból származnak.

Meddig tűrjük a brüsszeli hazaárulást? Leveleket írogatnak, felszólalnak, pénzmegvonást, szigorú ítéletet követelnek Magyarország ellen. Csak arra használják EP képviselői mandátumaikat, hogy az ország ellen áskálódjanak. Szégyenteljes Hungarikum, ilyet más országok képviselői nem tesznek. Mindent azonnal angolra fordítanak, amit rendszerint kiforgatnak céljaik szerint dehonesztáló üzenetté hazánk ellen. Hogyan lehet ez ellen felvenni a kesztyűt, ezen kellene gondolkodni, mert hamarosan a búzát megöli a konkoly.

Meddig tűrjük az O1G –sek és a lódoktor alpáriságát, a Parlamenthez nem illő viselkedését? Ezeknek határt kell szabni, eddig és ne tovább! Ott ahol a kereszttel díszített Szent Korona van? Szabad ilyeneket megengedni? Nincs semmiféle kontroll, a „fékek és ellensúlyok” teljes hiánya jellemzi az ellenzéket. Annyira elszemtelenedtek, hogy az obszcén plakátokkal akciózó, kiált bíróságot. Majd ő feljelenti azt, aki el akarta venni tőle a plakátot, mindezt szemtelen vigyorral, a mindent megtehetek biztonságával. Eközben a magából kivetkőzött rendbontó diktatúrát kiált. Nekünk kellene a külföldi médiát riasztani, hogy módszeresen félrevezetik őket. A hazai baloldali buborékon is rést kellene ütni, felhívni a figyelmüket a csalásra.

Meddig tűrjük, hogy Gyurcsány, mint a becsület és tisztesség mintaképe tűnik fel a médiában? Aki meghamisította a gazdasági ország jelentést, aki eladósította az országot, akinek idején jelentős korrupciós machinációk zajlottak, aki meg bevallotta, hogy „hazudtunk reggel éjjel, meg este”? Most ő lehet az ellenzék vezére, újból hatalomra törve, rájátszva az ország rövid emlékezetére. Aki 2006-ban szemkilövetéssel nyomorított meg embereket, most ő kiált diktatúrát. Aki az 56-os nemzeti ünnepet is megzavarhatja, kiált diktatúrát. Súlyos probléma a „fékek és ellensúlyok” hiánya, az ellenzék megzabolázására.

Meddig tűrjük, hogy hazug szövetségek köttetnek, ahol 5 kapaszkodik egybe 1 ellen? Ravaszsággal, sötét tervekkel, fontos állásokat foglaltak el. Eközben azt halljuk, a szimbolikus térben folyik a csata. Nem, az értékek mentén folyik az ütközet, ahol az egyiknek vannak értékei, mint a nemzet, haza, család, kereszténység, míg a másiknak csak konkolya van. Ráadásul a konkoly elszemtelenedett, így ideje lenne gyomlálni, legalább megálljt kiáltani. Szent haragra kellene gyulladni, ahogyan Jézus tette, amikor kiűzte a kufárokat. „Mert meg van írva-kiáltotta – hogy az én házamat az imádság házának fogják nevezni, ti pedig rablók barlangjává teszitek” (Mt21,12) Ahol a Szent Korona van, oda rondítanak. Trágárkodnak, akcióznak hazug táblákkal.

Mi pedig készítsük el az igazság tábláit, angol nyelven is, és vonuljunk fel! Hirdessük ki országnak – világnak, hogy becsapták őket, hogy a konkoly az, akinek szavára hallgatnak. Segítsék inkább a búza növekedését. Mert a búzát az aratáskor csűrbe gyűjtik, a konkolyt pedig elégetik.

(Pók Katalin)

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Ilyet még nem láttunk! Így civil még nem osztotta ki a DK-t!! – Már a civilek is kiállnak Bede Zsolt mellett – Videó

Október 13: Külföldről fenyegették meg Magyarországot – Máris erősödik a Forint