in ,

Nyúlbéla ellenzék – A bátor ellenzéki politikusok egy kávézóban mondták el ünnepi beszédeiket

Frusztrált ostobák

Az esős idő miatt a kormányváltás is elakadt. Bátor ellenzéki politikusok egy kávézóban mondták el nagyívű beszédeiket.

Az esős idő némileg visszavetette a küszöbön álló kormányváltást, hiszen Gulyás Mártonék által összetákolt agorás banda is meghátrált, nem is beszélve Juhász Péterről, aki az idei ’56-ot teljesen szkippelte. Bizonyára  a tavalyi balhé sikerén felbuzdulva úgy döntött, hogy ma inkább otthon marad a jó meleg szobácskájában, ha majd úgy adódik, akkor Facebookon üzen lelkes szektájának.

Karácsony Gergely Miniszterelnök-jelölt Úr és Szigetvári Viktor Válaszmányi Elnök Úr azonban félelmet nem ismervén úgy döntöttek, hogy beszédet mondanak 1956 alkalmából.

Őket sem eső, sem jég, sem elnyomás, meg nem állíthatja!

Ezért a csendes többséget maguk mögött tudó „demokraták” ünnepi beszédeiket egy kávézóban mondták el.

Szerencsére az MTI megörökítette, mert másképp senki sem hinné el, hogy a választások előtt pár hónappal a kormányváltást hazudó ellenzékiek egy 40 négyzetméteres kávézóban mondanak ünnepi beszédeket – három zászló és 15 aktivista előtt.

A budapesti Kossuth Lajos téren található Szamos Café emeleti teraszán Karácsony és Szigetvári megmutatta, hogy számukra mennyire fontos 1956 hőseinek a tisztelete.

De legalább nem romkocsmában.

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

(Oláh Gellért, 888.hu)

Döbbenet – az alkesz Szanyi folytatja, tovább gyalázza 56-ot, és nyílt leveleket irogat Gulyás Gergelynek

Végre valami jó hír – A hűségidő után ingyen kell függetlenné tenni a mobilokat – Nnna, akkor már csak a hűségidőt kéne eltörölni