in , , ,

Nyíltan támadja és fenyegeti hazánkat a 8 általánost végzett Schulz

sivalkodik ez is rendesen

Veszélyes logikát követ Orbán Viktor magyar miniszterelnök a menekültpolitikában – mondta Martin Schulz, a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) elnöke egy pénteki lapinterjúban.

Martin Schulz a Bild című német lapnak elmondta, hogy Magyarország és Lengyelország, „újabban talán Ausztria támogatásával” úgy tesznek, mintha a menekültek ügye csak a németekre tartozna, ami elfogadhatatlan.
Megengedhetetlen, hogy miközben néhány európai uniós  tagállam, mint Németország nagy erőfeszítéseket tesz, mások egyetlen menekültet sem hajlandóak befogadni – mondta az SPD elnöke.

Arra a kérdésre, hogy nem nemzeti hatáskörről van-e szó, azt mondta, hogy Orbán Viktor „veszélyes logikája” két következményhez vezetne, az egyik az „európai menekültpolitika vége”, a másik pedig az, hogy továbbra is Németország viselné a legnagyobb terhet.
Hozzátette, hogy a magyar kormányfő „megtorpedózza a menekültek elosztását”, országának „csupán 1920 menekültet kellene befogadnia”, de őt „nem érdekli az EU-s jog”.

Kiemelte: elvárja Horst Seehofer bajor miniszterelnöktől, a Keresztényszociális Unió (CSU) elnökétől, hogy a párt bajorországi tanácskozására meghívott Orbán Viktornak világosan megmutassa, hol húzódnak a határok a menekültek ügyében, valamint a sajtó- és a véleményszabadság területén.

Martin Schulz az EU következő többéves pénzügyi keretének kialakításáról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban kijelentette, Németország nem teheti meg, hogy továbbra is „befizeti a megszokott összegeket a (közös) költségvetésbe, ha a legfőbb haszonélvezők, mint Magyarország vagy Lengyelország semmivel sem akarnak hozzájárulni a menekültek befogadásához”.
„Mi fizetünk és viseljük a menekültek terhét, egyes kormányok pedig nem fogadnak be menekülteket”. Ezek a kormányok a „bolondját járatják velünk” – fogalmazott Martin Schulz, hozzátéve, hogy az EU „jogközösség, és nem szupermarket, ahol mindenki a kedvére válogathat”.
(magyarforum.hu)

Hát, ez sem stadion lett: 5,6 milliárd forintból újul meg a váci Jávorszky Ödön Kórház

Szijjártó Péter tette helyre a primitív Schulzot – Martin Schulz nincs tisztában az alapvető tényekkel