in ,

Nyílt levél Trombitás Kristófnak és Kohán Mátyásnak! Mindkét (pozitív, negatív) kampány kell, de máshogy!

erről beszélni kell

A sikersztori propagálásával nem lehet választásokat nyerni.

 

Mondja Trombitás Kristóf.

 

Kohán Mátyás pedig ezt:

Új válaszokat kell találni, bemutatni a sikereinket, pozitív üzenetekkel megszólítani a választókat.

 

Én meg azt mondom, hogy mindkettőre szükség van. Volt egy hosszabb értekezés a közösségi médiában arról, hogy miért foglalkozunk annyit az ellenzékkel, miért reklámozzuk őket? Mert hogy a rossz reklám is reklám. Nos, ez így nem igaz. Gyurcsány büdös például a közvélemény számára, ezért a büdös Gyurcsánnyal összegyurcsányozni a teljes ellenzéket (jogosan), helytálló, és sikerre vezethet. A kis kitérőnkhöz hozzátartozik az is, hogy negatív kampánnyal nyert a Fidesz 2010-ben is, Simon elvtárs ügyével, ami egy vaskos botrány volt. És ha a negatív reklám is reklám, miért folyton Orbánnal és Mészárossal foglalkozik a libernyák média? Szinte semmi mással. Mi az eredmény? A közvélemény egy nagy részében Mészáros Lőrinc maga a patás ördög! Negatív reklám is reklám, mi? Népszerű  Mészáros Lőrinc? Nem! Na, ugye, elmélet tehát cáfolva. Igenis a földbe kell döngölni a libernyák politikusokat, le kell járatni őket, tönkre kell tenni őket, hogy még csak a hatalom közelébe se kerülhessenek, mert azt minden magyar megszívja, de kegyetlenül!

 

Továbbá negatív kampánnyal nyertünk a migránskampány során is.

Kohán Mátyás véleményéhez még annyit: „az öndicséret bűzlik”, tartja a régi mondás. Ezért, ha a kormány most saját magát kezdi dicsérni, és nagy plakátokon reklámozni, hogy ezt és ezt csináltuk, akkor az emberek többségének középső ujja a plakátok felé fog irányulni. A KORMÁNY ne dicsérje saját magát! Ettől még a dicséret kell, azt pedig a sajtó végezze el. Íme erre a mi példánk, amit már százezren osztottak meg a Facebookon, és 320 ezren olvastak el nálunk:

 

Íme így lopta szét a Fidesz az országot – TELJES LISTA!

 

A kampány előtt mindig megosztjuk, kiegészítjük ezt az írást. Még olyanoknak is felnyitotta a szemét, akik középen álltak, és fogalmuk sem volt, hogy mi történt ebben az országban az elmúlt évek során, és bizony ez a lista meggyőző erejű. Válaszol arra, hogy a kormány nem lop, hanem gyarapítja hazánkat.

 

Üzenetünk tehát összegezve Kohán Mátyásnak és Trombitás Kristófnak:

Kell a pozitív kampány, de ne a kormány dicsérje saját magát.

Kell a negatív kampány, amit a kormánypártok nyugodtan végezhetnek, ahogy eddig is.

 

E kettő kombinációja nélkül nem fog menni.

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

Add tovább!

Agyhalál – Kamu Geri akcióban: hajléktalanok foglalták el az MSZP volt VIII. kerületi székházát

Tehát beengedné őket – Márki-Zay: emberségesen kell bánni a menekültekkel – Videó