in ,

Nyílt levél M. Dobos Marianne-nak – Vajon hol volt az RSF, amikor Gulyás Balázs egy újságírót akart meglincselni? – Videó

Kedves Marianne!

Kedves Marianne!

Szerkesztőségünk a Troll c. adásból tudta meg, hogy egy Jobbik közeli éttermiségi  újságíró, ún. Gulyás Balázs fenyegetve érezte magát egy korábbi, teljesen ártalmatlan mondatod miatt, ezért külföldön kezdett el panaszkodni nevezett úriember, majd ezt követően egy RSF nevezetű Soros szervezet Veled szemben tett elítélő nyilatkozatot.

Érdekes, hol volt az RSF, amikor fent nevezett Gulyás Balázs egy újságírót akart meglincselni egy tüntető tömeg segítségével?

Mutatjuk a videót (az utolsó hat perc az érdekes):

 

Tisztelettel megkérnélek titeket, hogy ha az RSF-nek szeretnétek válaszlevelet küldeni, akkor ezt a videót mindenképpen mellékeljétek hozzá, majd utána várjuk türelemmel a Gulyás Balázst elítélő nemzetközi nyilatkozatot, szerintünk ugyanis újságíróval szemben ilyen mértékű fizikai fellépés sokkal veszélyesebb, mint valakit pusztán „lehülyézni”. Amennyiben az RSF-től nem születik elítélő nyilatkozat, és nem ítélik el Gulyás Balázs erőszakos fellépését, amit egy újságíróval szemben elkövetett, felmerül bennünk a gyanú, hogy Veled szemben egy puszta politikai lejárató akció zajlik, és az RSF nem más mint egy politikai nyomásgyakorló szervezet.

 

Üdvözlettel,

a mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

Oszd meg másokkal is!

Áder János: Életet mentünk, ha most türelmesek vagyunk – Videó

Amikor egy magyar katona lejt néptáncot – 6 óra alatt 50 ezer megtekintés! – Videó