in ,

Nyílt levél Gyurcsány Ferencnek, aki megtámadta a választás eredményét: Ön csak egy ócska marketing termék

Levélke Fletónak

Elnök úr!

Tudjuk, hogy földön fekvőbe nem illik belerúgni, ezért kicsit visszafogottak leszünk. Tudni kell veszíteni is, de nyerni is meg kell tanulni.
Bár úgy véljük, a DK inkább örülhet, hiszen addig tüzelték a kommunista választóikat, míg bejutottak a Parlamentbe.

Mi, itt a mindenszo.hu szerkesztőségében megfogadtuk, hogy a kampány alatt nem fogunk Önökkel foglalkozni, azért nem, mert annyira átlátszó a DK marketingje, hogy az már szinte a nevetségesség szintjét súrolja.
Minden, amit csináltak a kampány alatt, csakis szavazatszerző, magyarellenes, gyűlöletkeltő kampány volt, amit Önök csinálnak, abban soha, semmi őszinte elem nem volt, minden csak a szavazatszerzésről szólt. Legyen szó a kárpátaljai magyarok gyalázásáról, a nyugdíjakról, az erdélyi testvéreink leterroristázásáról és sorolhatnánk még.
Önöknek csupán az volt a céljuk, hogy a DK mint törpepárt a lehető legtöbbet szerepeljen a médiában minél nagyobb ostobaságokkal és képtelenségekkel, amire a sajtó majd harap.
Nos, mi éppen ezért bojkottáltuk Önöket a kampány alatt.

A mostani agymenésük is, a választási eredmény megtámadása is éppen erről szól. Ha most tiltakoznak, akkor miért írták alá a DK-s szavazóköri delegáltak április 8-án a szavazóköri jegyzőkönyveket? Hm?
Mert nem volt csalás. És most utólag kiáltoznak, sipítoznak. Hiteltelen, Önök sem gondolják komolyan a mostani sivalkodást.
Halálos pontosan Önök is tudják, elnök úr, hogy nem lesz megismételve a választás, de sivalkodni jó lesz egy kicsit, az új marketing kampánnyal és az újabb képtelenségeikkel fog a teljes magyar média foglalkozni.

Nem baj, mi azért örülünk, hogy bejutottak! Ugyanis Ön a hasznos hülye, a Fidesz hasznos hülyéje.
Amíg Ön a politikában töketlenkedik, addig a Fidesznek biztosítva van a következő kétharmada, vagy abszolút többsége. Önök a politikában az elrettentő példa. Annak is kell lennie valakinek.
Ön csak egy ócska marketing termék.

Köszönjük a munkásságát, elnök úr!

Üdvözlettel,

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

A magyar emberek döntésének megfelelően Magyarország új kormánya nemzeti kormány lesz

HOPPÁ – Kanye West is kiállt Trump mellett – Ebből sivalkodás lesz