in ,

HOPPÁ – Kanye West is kiállt Trump mellett – Ebből sivalkodás lesz

Donald Trump amerikai elnök mellett állt ki nyíltan Kanye West rapper a Twitteren

 

Kanye még szerdán osztotta meg Twitterén az alábbi üzenetet, amelyben elmondja, hogy Trump és ő is „sárkányenergiával” rendelkezik, illetve, hogy az elnök a „testvére”. „Mindenkit szeretek. Nem értek egyet mindenki minden tettével. De ez tesz minket egyedivé. Jogunk van az önálló gondolatokhoz.”

 

 

Az üzenetre Trump sem volt rest válaszolni, azt írta neki, hogy „Köszönöm, Kanye! Nagyon király.”

A rapper tweetjei egyenesen felrobbantották az internetet. A liberális médiát és a rajongókat felzaklatta, hogy West ilyen nyíltan foglal állást az általuk gyűlölt elnök mellett. Az előadóművészek között ugyanis nagyon kevés a republikánus vagy a Trump-párti, így ha valaki nyíltan kiáll az elnök mellett, azt szinte biztosan megtámadja a média.

Kanye ezután újabb indulatokat váltott ki azzal, hogy posztolta Twitterére azt az üzenetet, amelyet a szintén énekes John Legend küldött neki.

 

 

Az üzenetében Legend kifejti: reméli, hogy Kanye átértékeli a nézeteit, mert túl erős és befolyásos ahhoz, hogy Trumpot támogassa. „Tudod jól, hogy amit mondasz, az tényleg jelent valamit a rajongóidnak. Hűségesek hozzád és tisztelik a véleményed. Nagyon sokan érzik magukat most becsapva a rajongóid közül, mert tudják, hogy Trump milyen károkat okoz, főleg a színesbőrű közösségnek. Ne ez legyen az örökséged.”

West erre annyit válaszolt, hogy értékeli Legend gondolatait, de az, hogy a rajongóival és az örökségével dobálózik, az csak egy taktika arra, hogy félelemkeltéssel befolyásolja a gondolatait.

A rapper ezután újabb üzenetet osztott meg, amelyben kifejti: „Nem végeztem elég kutatást ahhoz, hogy konzervatívnak hívhassam magam. Egyszerűen elítélem, hogy rabszolgájává váljak a monolitikus gondolkodásnak.”

Pár napja Shania Twain kanadai énekesnő kijelentése miatt morajlott fel a világ, Twain ugyanis azt merészelte mondani egy interjú során, hogy Trumpra szavazott volna az amerikai elnökválasztáson, mert „ő tűnt őszintébbnek és szókimondóbbnak.”

-KB-

(forrás:demokrata.hu)

Nyílt levél Gyurcsány Ferencnek, aki megtámadta a választás eredményét: Ön csak egy ócska marketing termék

Brüsszeli sivalkodók – “Szijjártó nem nevezhet engem hazugnak” – Hisztizik a hazánkat minősíthetetlenül támadó agyhalott Judith Sargentini (videóval!)