in , ,

Nyílt levél azon ellenzéki szavazókhoz, akik kidobták a szemétbe a Nemzeti Konzultációt

Kedves ellenzéki szavazók

Bizonyára már unod a Nemzeti Konzultációt.
Nem akar a szerkesztőségünk meggyőzni Téged. Semmi esetre sem!
Oda szavazol, ahova akarsz, otthon is maradhatsz jövőre, ha akarsz. Magánügy.

De Sebestyén Balázsnak írt nyílt levelünk kapcsán sok olyan értesítést kaptunk, hogy Ti is a kukába dobtátok a Nemzeti Konzultációt, mert hogy az „propaganda”, „A Soros-terv nem létezik”, Rogán nyilatkozata kamu, hogy a kötelező betelepítés megszavazása előtt Soros az Európai Parlamentben járt volna.

Nos, kedves ellenzéki szavazó barátom, kezjük azzal, hogy ha nincs Soros – terv, akkor hogyhogy megszavazta Brüsszel a KÖTELEZŐ BETELEPÍTÉST? Tudod mit jelent ez?
Csak annyit, hogy kötelező módon kell minden országnak, felső korlát nélkül illegális bevándorlókat befogadnia! Lehet épp, a Te szomszédod lesz az egyik iszlamista család….

Annak bizonyítása, hogy van Soros-terv:

 

És végezetül pár fotó, hogy George Soros többször volt Brüsszelben, „csak úgy” gondolom..

 

 

 

Brüsszel, 2017. április 27.

Szóval, aki még ezek után is csak egy Fideszes propagandának tartja az egész „Sorosozást”, aki szerint semmilyen terv nincs Európa migránsok általi elárasztására, és tovább „FideSS”-ezik, meg „Orbánseggnyaló”-zik, és egyéb szidalmakat dob a kormányra és azok szimpatizánsaira, nos azok számára nincs több érvünk, kifogytunk, nem tudunk rajtatok segíteni.

Na, most, hogy már számodra is egyértelmű, hogy bizony van Soros-terv, és veszélyben a hazánk, és az egész kontinens, és ha már a kukában van a Nemzeti Konzultációd, akkor szépen az interneten kitöltöd!

Köszi mindannyiunk nevében!

 

mindenszo.hu

 

A csecsemőfejű hazugsággal, becstelen lejáratással kampányol Veszprémben

Most akkor cuki vagy nem cuki a párt??? – Vona Gábor alelnöke az Új Magyar Gárdával ünnepel