in ,

Most akkor cuki vagy nem cuki a párt??? – Vona Gábor alelnöke az Új Magyar Gárdával ünnepel

Mi már nem értjük mi folyik a Jobbikban…

Vona Gábor alelnöke az Új Magyar Gárdával ünnepel

 

Alig két nappal azután, hogy Vona Gábor a Spinoza Házban, a balliberális „elit” otthonában azt állította, hogy már nincs is meg a gárdista mellénye, és a Jobbik már nem azonosul a Magyar Gárdával, a Hatvan Online írta meg, hogy szombaton Sneider Tamás, a Jobbik – pályáját szkinhedként kezdő – alelnöke és Lukács László, a párt országgyűlési képviselője együtt ünnepel Kónyi-Kiss Botonddal, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnökével és Mészáros Istvánnal, az Új Magyar Gárda főkapitányával. Ennyit a „bensőleg megélt, átélt változásról”.

 

Szóval a két jobbikos vezető politikus csupa olyan személy társaságában lesz, akik a Jobbik álbaloldali és Simicska által finanszírozott hazug fordulatának útjában állnak, és akikkel Vona Gábor, a párt elnöke mostanában hangosan tagadja az együttműködést. Csak hát minden nap nyilvánosságra kerül egy-egy olyan ügy, ami porig rombolja a Jobbik szemfényvesztésen és hazugságon alapuló kártyavárát. Gondoljunk csak Apáti István gyalázatos, antiszemita rádióinterjúira.

Különösen vicces, hogy a Jobbik két országgyűlési képviselője, akik közül az egyik a párt alelnöke is, nyíltan közösséget vállal azzal az Új Magyar Gárdával, amelyet két napja tagadott meg a párt elnöke, Vona Gábor a Spinoza Házban a belvárosi liberálisoknál tett látogatása során.

Itt a hajlékonygerincű pártelnök azt mondta, hogy ma már nem venné fel a gárdamellényét, az már meg sincs, már elajándékozta. Magyarul Vona azt a szervezetet, aminek a hátán egyébként bejutott a pártja a Parlamentbe, gond nélkül letagadta. Bár az elmúlt hetek-hónapok eseményeit végignézve, ezen már nem is csodálkozunk.

Idén a Jobbik hazug irányváltása miatt a Magyar Gárda mostani vezetői jelképesen megfosztották Vonát a mellényétől. Így elég meglepő, hogy Sneider Tamás és Lukács László, a párt országgyűlési képviselői részt vesznek a rendezvényen.

Vagyis dehogy meglepő. Hiszen az elmúlt pár napban, Apáti István és más jobbikosok körül kirobbant antiszemita botrányok bizonyítják, hogy bizony ezek a fiúk-lányok ugyanazok maradtak, akik voltak: szélsőséges, antiszemita, cigányellenes figurái a magyar közéletnek.
De valljuk meg őszintén, hogy nehéz lenne elképzelni Sneider Tamásról azt, hogy komolyan gondolná a baloldali fordulatot, miután közismert, hogy Sneider a 90-es években egy szkinhedcsoportnak volt a vezetője, amely Nemzeti Ifjak Egyesülete néven futott. Sneider „Roy„ néven vezette az egri szkinhedcsoportot, és vádat is emeltek ellene. Így esetében még nehezebb elhinni a Vona által a Spinoza Házban a néppártosodás kapcsán említett ”lelkileg átélt, megélt, bensőleg támogatott változást„.

És akkor nem beszéltünk a szélsőséges HVIM-ről, akik szintén képviseltetik magukat a rendezvényen, és néhány napja azzal okoztak fejfájást a Janus-arcú pártelnöknek, hogy meggyalázták Horn Gyula XIII. kerületi szobrát.

Nyilvánvaló a taktika: miközben Vona a balliberálisokat győzködi arról, hogy nem is hazugság a néppártosodás, alvezéreit a szélsőségesek közé küldi, hogy bizonyítsák nekik azt, ami nyilvánvaló: nem is történt semmi változás, a Jobbik maradt rasszista, antiszemita párt.

(magyaridok.hu)

 

Nyílt levél azon ellenzéki szavazókhoz, akik kidobták a szemétbe a Nemzeti Konzultációt

A betelepítési kvóta minden európai embert fenyeget – Gulyás Gergely: Közép-Európára nézve a legfenyegetőbb a betelepítési kvóta