in ,

Nyílt levél az LMP szavazóihoz – Hadházy eladta a pártot Simicskának. Mit szóltok hozzá?

Milyen érzés, hogy Hadházy elárulta a pártot?

Tisztelt LMP szavazók!

Legyetek bár kevesen is, de mindenképpen foglalkoztat bennünket pár kérdés, a tegnapi LMP-s árulás kapcsán. Pénteken Vona Gaby találkozott Hadházy Ákival, és G. Lajossal. Megállapodtak, együttműködnek, és eladták mindkét pártot, és annak lelkét, szavazóit Simicska Lajosnak.

Gaby jön ki a talákozóról

 

Pár perc múlva Hadházy a másik irányba távozik,

Most, hogy a tagság is azt mondogatja, “csicskapárt lettünk”, érdekelne egy LMP-s szavazó véleménye, miként vélekedik arról, hogy az LMP szembe köpte saját szavazóit.
Alá álltok vajon?

Vona Gábor már elkövetett egy nyílt árulást, saját szavazóit csulázta telibe. Legutóbb Egerben oszlott fel a Jobbik…és ez zajlik országos szinten, nekik már felesleges nyílt levelet írni, széthullik az egész. A választások után mindenképpen.

Sokkal jobban érdekelnek minket az LMP-s szavazók.
Hadházy dupla árulása után, vajon mit szól egy vérbeli LMP-s szavazó?
Dupla árulás, mert: egyrészt a pártot felvásárolta egy nagyvállalkozó, akit Simicska Lajosnak hívnak, másrészt összeáll egy olyan párttal a “zöldpárt”, akit anno tűzzel, vassal üldözött, köpködött.

A Jobbikból Vona Gaby cukisodása után minden maradék nemzeti érzelmű szavazó kiábrándult, ezután a megmaradt támogatók is menekülni fognak.

De veletek, kedves LMP szavazók, mi a helyzet?
Beveszi ezt a gyomor?
Schiffer András korai távozása is érthető, valamint további LMP-s tagok, képviselők kilépése szintén értelmet nyert: megindult a végérvényes elsimicskásodás.
Végleg gerincét vesztett párt lett az LMP.

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Négy velodrom épülhet meg a következő négy évben

Bayer Zsolt – Gondolatok a zsúrpubiságról