in ,

Nyílt levél Alföldi Róbertnek: mit szól ahhoz, hogy a Katonában a DK-sok olcsóbban kapnak jegyet? Most nincs véleménye???

Ön nagyon aktív volt Vidnyánszkyval kapcsolatban

Drága művész úr, kedves Alföldi Róbert!

Az utóbbi időben szemmel láthatóan aktivizálta magát a közéletben, főleg a Vidnyánszkyval kapcsolatos ügyek miatt, de meg kellett szólalnia a magyarokkal kapcsolatban is, volt is negatív véleménye saját hazájáról rendesen. Kvázi nácik lettünk, úgy kb. mindenki, aki nem baloldal. Kifejtette, hogy úgy mondjuk, bő lére eresztette mondandóját az ügyekben.

Nincs is ezzel semmi baj, hisz’ Önt sokan szeretik, követik imádják, mi több, istenítik, ami persze ízlés és pofon kérdése, de ebbe mi nem szólnánk bele, véleményszabadság van (kivéve ugye Pesti Srácok), mindenki azt mond, amit akar (kivéve ugye Pesti Srácok).

 

Lenne Ön felé pár égetően fontos kérdésünk és szeretnénk, ha elmenne a 24.hu-ba, vagy a HVG szerkesztőségébe, netán tiszteletét tehetné a 444-nél, vagy ott van a LATEX TELEX. Menjen el felsoroltak valamelyikéhez és válaszoljon az alábbi kérdésekre:

 

  • Mi a véleménye arról, hogy a Katona József Színházban DK párttagságért cserébe sokkal olcsóbb színházjegy üti a friss pártkatonák markát?
  • Ön szerint egy ilyen kedvezményről tudott-e a színház igazgatója? És melyik a rosszabb: ha nem tudott róla, vagy ha tudott róla?
  • Mi gondol Ön arról, hogy ezek után le kell-e mondania a Katona József Színház igazgatójának?

 

 

Égetően fontos, kínzóan fájdalmas kérdéseinkre szeretnénk, ha ugyanilyen gyorsan reagálna a művész úr, mint a Nemzetiben történt baleset kapcsán.

 

Várjuk elfogulatlan, igazságkereső nyilatkozatát!

 

Tisztelettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Nem stadion – Decemberben is örülhetnek majd a nyugdíjasok!

Wintermantel Zsolt: mi lesz a következő? Kedvezményes BKV-bérlet a DK-tagoknak?