in ,

Nyílt levél a Karácsony Gergelyre szavazóknak! Oszt’ kaptatok-e már fűtési támogatást (20.000 Ft)?

Meddig fogtok kitartani?

Emlékeztek még a 2002-es 19 ezer forintos  „Kormányváltó csekkre” ? Nem? Na, ezért szavaztatok Karácsony Gergelyre. De akkor segítünk: 2002-ben Lendvai Ildikó elvtárs néni (tudjátok ő az, aki a Rendszerváltoztatás előtt MSZMP-s cenzor volt!) mindenkinek beígért egy 19 ezer forintos kormányváltó csekket, amit majd a választások után be lehet váltani. A tömeges választási csalásnak köszönhetően az MSZP-SZDSZ nyert, az MSZP szavazók pedig mentek az MSZP-hez a csekkel, hogy beváltsák. Csakhogy nem kaptak semmit, az volt a kampány, a kormányváltó csekk tehát átverés volt. Nem emlékeztek rá? Na, ezért szavaztatok Karácsony Gergelyre!

A friss főpolgi beígért minden budapestinek 20 ezer forint fűtési támogatást, minden fűtési szezon előtt! Mi lett belőle? SEMMI! Pont annyit ér, mint Lendvai Ildikó néni 19 ezer Forintos csekkje. Mivel ti, kedves Karácsony Gergelyre szavazók nem tanultok, viszont gyorsan felejtetek, újra és újra át fog titeket verni a baloldal, de csúnyán! Orbán-fóbiátok annyira elborítja elméteket, hogy akkor is a baloldalra szavaztok, ha semmit nem tartanak be az ígéretükből.

Jójó, tudjuk, majd jöttök a „demégcsakegyévekormányozmiértkéritekszámonKarácsonyGergelyt?” című baloldali lemezzel, de mi meg ilyenkor visszakérdezünk: hány évig fogtok ezzel érvelni?

Na, drágáim, mi mindig is őszinték voltunk veletek, ha hülyeséget csináltok: elmondjuk.
Fa hülyékre szavaztok, azt is elmondjuk, mi szóltunk most is, át lettetek verve, de durván.

Apropó, VÁROSLIGET: hol vannak most a Ligetvédők? Kiderült ugyanis, hogy luxusszállodát akar építeni a főpolgármester a Városligetbe! De ti ezt is tűritek, igaz?

Ja igen, Columbo módjára „csak még egy kérdés”: mit szóltok ahhoz, hogy az ígéretek ellenére sem lesz a hármasmetrón klíma?

 

 

Ébredjetek már fel, az ég szerelmére!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hahó, Budapest! Orbán áfát csökkent, Karácsony adót emel! Ébresztő!

Helló, Budapest – Ligetvédés a javából: mélygarázs helyett luxusszállodát építenének Karácsonyék a Városligetbe