in ,

Hahó, Budapest! Orbán áfát csökkent, Karácsony adót emel! Ébresztő!

Még mindig nem értitek?

(Üzenet odaátra)

 

Na, helló röfik, hahó Facebookosok!

 

Nem esett még le a tantusz? Egy év sem volt elég? Biztos nem értitek, mire gondolunk, jöjjön hát két hír, ebből minden világos lesz.

 

  1. Ismét 5% lesz a lakásépítések áfája.
    Tavasszal sikerült jól védekeznünk, és ez bizalmat adott mind a kormány, mind a lakosság számára arra, hogyha ismét összefogunk, akkor tudunk úgy védekezni, hogy közben az ország is működik – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. A kormányfő arról is beszélt, hogy a kormányülésen egy új otthonteremtési program pilléreit is előterjesztették, amelynek részeként 2022. december 31-ig ismét 5 százalékos lesz a lakásépítések áfája.
  2. Újraindítási adóval büntetne fővárosi cégeket Karácsony Gergely
    A SZOLIDARITÁSI HOZZÁJÁRULÁS CSÖKKENTÉSÉÉRT LOBBIZIK A FŐPOLGÁRMESTER.
    A főváros 0,5 százalékos úgynevezett újraindítási adó bevezetésével terhelné az ötmilliárd forintnál nagyobb iparűzési adóalappal rendelkező vállalkozásokat, amíg Budapest ki nem jut a koronavírus-járvány okozta gazdasági válságból – jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester a Fővárosi Érdekegyeztető Tanács ülésén. A városháza honlapján közvetített sajtótájékoztatón Karácsony 2023-ig tartó „szűk esztendőket” jósolt. Szavai szerint a főváros 300 milliárd forintos idei működési költségvetésében egy 69 milliárd forintos lyuk keletkezett a koronavírus-járvány miatt. Mint mondta, ha az alapvető közszolgáltatásokon kívül egyetlen fillért sem költenek a fejlesztésre, vagyis szavai szerint, „ha egyetlen kátyú sem lesz betömve”, akkor is nagyjából 50 milliárd forintos hézag tátongana a büdzsében.

 

No, eddig a hír! Kezditek már érteni? Vagy még szívni akartok egy kicsit?

Csak közöljük: ha ezeket szavazzátok meg 2022-ben, nemcsak a fővárosban lesznek új adók, hanem országszerte! Országszerte, mindenki meg lesz szívatva, de nagyon!

Kezdjetek el gondolkodni!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hoppá! Államtitkár: akár a háromszorosára is nőhet az orvosok bére 2023-ra

Nyílt levél a Karácsony Gergelyre szavazóknak! Oszt’ kaptatok-e már fűtési támogatást (20.000 Ft)?