in ,

Nyílt levél a baloldali szavazókhoz: ti mit „esztek” ezen a csávón?

Úgy őszintén

Megszólítunk titeket, mert rendre kommenteltek hozzánk marhaságokat, főleg csak gyalázkodtok, meg fenyegettek minket fizikai erőszakkal, hát gondoltuk most kaptok egy nyílt levelet.

Többnyire álnévvel, profilkép nélkül, vagy külföldről okoskodtok, de ha megnézzük a hazai közvéleménykutatási adatokat, jóval 40% felett támogatjátok Maki majmot és az ellenzéket (csak tudnánk miért…).

Mi nem szoktunk titeket sértegetni, Orbán Viktor sem szokta a baloldali szavazókat, ellenben Maki Zaj rendszeresen nekimegy szinte az összes társadalmi csoportnak, szinte nincs már olyan csoport, akit ne sértett volna vérig. De ti mégis kiálltok mellette. Nem Orbán Viktor nevezte a fideszes szavazókat sötétben tartott, trágyával etetett gombának, hanem Maki Zaj. Nem Orbán Viktor patkányozott le 2.8 millió fidesz szavazót, hanem Bangóné. Szóval mi nem értjük, ez miért jó nektek. Ettől több lesz a zsebetekben? Nem lesz.

Azt ugye tudtátok, hogy a gonosz Zorbán intézkedéseivel ti is jól jártok? Nem csak fideszes veheti fel a CSOK-ot, nemcsak fideszes élhet a rezsicsökkentéssel, az autóvásárlási állami támogatással, a babakötvénnyel, a családtámogatás számos formájával, a 25 év alattiak szja mentességével (és még sorolhatnánk mi mindennel), hanem mindenki. Magyarul az Orbán-kormánnyal az is jól jár, aki nem Orbánra szavaz. Ellenben a baloldallal az is rosszul jár, aki rájuk szokott szavazni, lásd 2010 előtti keserves 8 év.

Úgyhogy nem értünk titeket. Fel vagytok hergelve, gyűlölködtök, fröcsögtök, hörögtök, fenyegettek, és mindegy nektek szinte, csak ne a Zorbán legyen. Csakhogy ha nem a Zorbán lesz, azt az egész ország megszívja. Ez van. Lehetne jó alternatíva egy tisztességes ellenzékkel, de nemhogy tisztességes ellenzék nincs, egyetlen értelmes figurát nem találni odaát. Na jó, talán Schiffer Andrást, de ő már nincs a főpolitikában. Vagy ott van Thürmer Gyula, de ő meg 1%-on áll.

Szóval ha érvek hiányában nem éppen minket fenyegettek, és gyalázkodtok anonim üzenetekben, néha üljetek le a sarokba, és gondolkodjatok el azon, hogy személyesen ti hogyan jártok jobban…

 

Próbáljátok ki, még nem késő, április 3-ig még van idő.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Gyurcsány és Márki-Zay Péter egészségpolitikusa megerősítette: bezárnának vidéki kórházi osztályokat

Volner a baloldal népszavazásáról: lefulladt, mint egy negyvenéves Dacia a mínusz húszban