in , ,

Nyaralás a pandémia idején – Rengeteg magyar jött a Balatonra naplementét nézni – Mintha ez lenne az utolsó naplemente

Szokatlan forgalom este a strandokon…

Mindannyiunkat így-vagy úgy megviselt ez a pandémia. Egy járvány, aminek még sajnos nincs vége, csak általános “szünet” van. 

Aki rászabadította az emberiségre ezt a vészt, alapos volt, mindenre ügyelt. Mert senkinek ne legyen kétsége, hogy ezt valakik ráeresztették a Világra, erről már hivatalos tudományos tanulmányok is születtek. Köszönhetően a magas átoltottságnak hazánkban, legalább nyáron kicsit nyaralni tudnak menni a magyarok, és leereszteni a gőzt. Sok barát, rokon és ismerős hagyott itt minket, akik elkapták a koronavírust. Még olyan balatoni barátunk is van, akinek már csak a stégjével találkozhattunk idén, mert 1 hét alatt elvitte a Covid. Tavaly még beszélgettünk vele, jól érezte magát, és egy csapásra eltávozott, már csak az üres stéget bámuljuk szomorúan…

Mi itt nőttünk fel, minden nyarunkat szinte a Balatonon töltöttük. Szerelmek jöttek, és mentek, megannyi emlék színesíti és köti életünket a tóhoz. Aki Balatonrajongó, tudja, miről beszélünk…

Ám a járvány idején valahogy más lett minden. Mintha nem lennénk biztosak abban, hogy lesz következő nyár, úgy rajzottak ki a magyarok Balatonra. Okkal. Joggal. Olyan forgalmat tapasztalunk esténként is egy-egy balatoni naplemente alkalmával, amilyet talán még sosem láttunk. Jobban értékeljük kincsünket, a Balatont. Sokkal jobban.

 

(az ember legjobb barátja)

 

 

Nem tudjuk mit hoz a jövő. A 2022-es választások miatt, és a világban zajló események miatt is minden kiszámíthatatlanná vált.

A Balaton a miénk. A mi kincsünk. Élvezzük hát, amíg lehet!

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Figyelem senki se vigye budapesti “méhlegelőre” a kutyáját! A toklász örökre megnyomoríthatja kedvencét!

Durva politikai támadás érte Jurák Katát – Huth Gergely: „Ami történt, az a baloldali gyűlöletkeltés iskolapéldája”