in ,

Durva politikai támadás érte Jurák Katát – Huth Gergely: „Ami történt, az a baloldali gyűlöletkeltés iskolapéldája”

„Természetesen szolidaritást vállalunk megtámadott munkatársunkkal”

 

„Természetesen szolidaritást vállalunk megtámadott munkatársunkkal” – szögezi le lapunknak a Pesti Srácok főszerkesztője. Mint fogalmaz: a szivárványos zászló Brüsszel és a baloldal eszement politikájának a jelképe lett, ők tették azzá. Interjúnk!

 

„A Fidesz egyik agyonsztárolt »újságírója« megtagadott mindent, ami az embert emberré teszi” – írta közösségi oldalán Jakab Péter, Jurák Kata korábbi Facebook-bejegyzésére reagálva. Mit mond a kollégáját ért heves kritikákra?

Ami történt, az a baloldali gyűlöletkeltés iskolapéldája. Jakab Péter aberrált és teljesen sületlen, gyűlölködő posztja után Jurák Kata kolléganőnket és gyermekeit gyakorlatilag életveszélyesen fenyegetik p*dofilok és gonosztevők a FB-posztja alatt, holott lehet vele egyetérteni vagy egyet nem érteni, ténykérdés, hogy a szivárvánnyal kapcsolatban

kolléganőnk egy legitim, vallásos álláspontot fogalmazott meg ominózus posztjában, amelyet Jakab Péter teljességgel félreértelmezett.
Érdemes megnézni Jeszenszky Zsolt nyilatkozatát a pénteki Politikai hobbistában a témában, aki hosszan érvel amellett, hogy Jurák Kata helyesen értelmezte a Bibliát. Az pedig már nyilván kolléganőnk véleményalkotása, hogy aki nem tiszteli a keresztény jelképeket, az micsoda isteni büntetésekkel számolhat.

Jakab Péter szerint viszont „álkeresztény gyalázkodással” állunk szemben.

A szivárványos zászló már nem a homosz*xuálisok, hanem Brüsszel és a baloldal eszement politikájának a jelképe lett, ők tették azzá. Ilyen módon nyilván teljesen álszent a magyarországi baloldal kiállása emellett.

Ráadásul az a Jakab Péter indít véleménycunamit a kolléganőnk ellen, aki egyébként simán szemet huny a radikális iszlám migrációval történő európai megjelenése fölött,
és egyáltalán nem zavarja, hogy gyakorlatilag a keresztény európai emberek meggyilkolására, elűzésére buzdítanak az ide betelepülő radikális iszlamisták. Ezzel szemben viszont, ha egy magyar keresztény ember megfogalmaz egy kicsit szokatlan víziót, akkor gyakorlatilag verőlegényeket és aberráltakat küldenek az oldalára, ez megengedhetetlen. Természetesen szolidaritást vállalunk megtámadott munkatársunkkal.

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Nyaralás a pandémia idején – Rengeteg magyar jött a Balatonra naplementét nézni – Mintha ez lenne az utolsó naplemente

Agyhalál- Az ateista Bősz Anett (DK) akarja kioktatni kereszténységből Jurák Katát